Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγιος Βασίλης... Πασχαλιάτικα ο Τάσος Αρνιακός: «Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα...»

«Καταιγίδες, χιόνια... Ο Απρίλης έρχεται σαν Νοέμβρης»

7 Απριλίου 2023 09:35
Άγιος Βασίλης... Πασχαλιάτικα ο Τάσος Αρνιακός: «Το Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Μπορεί ο Άγιος Βασίλης να εμφανίζεται τα Χριστούγεννα αλλά κάπως έτσι βλέπουμε πολλοί τον Τάσο Αρνιακό μέρες Πάσχα αφού από εκεί που βλέπαμε κακοκαιρία για τις μέρες των εορτών ο έμπειρος μετεωρολόγος έφερε τα... δώρα του!

Όπως τόνισε ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, ο καιρός τις επόμενες μέρες θα είναι άστατος και ειδικά η Κυριακή των Βαΐων ιδιαίτερα βροχερή, ωστόσο για την επόμενη εβδομάδα και ειδικά για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα τόνισε πως στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος, εκτός από κάποια χωριά σε υψηλά υψόμετρα. Ιδανικός καιρός για το σούβλισμα του αρνιού λοιπόν....

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:

Καιρός σήμερα, Παρασκευή 07 Απριλίου

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, φαινόμενα που το πρωί θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15-16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-19, στα Επτάνησα από 9 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως στην αρχή της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα παρουσιάσουν εξασθένηση και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share