Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κάμερα μέσα στην κρεβατοκάμαρά της - Τι λέει ο ιδιοκτήτης (Video)

Εξέπεμπε κανονικά σήμα και κατέγραφε

3 Απριλίου 2023 22:36
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κάμερα μέσα στην κρεβατοκάμαρά της - Τι λέει ο ιδιοκτήτης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φοιτήτρια που νοίκιασε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι εντόπισε κάμερα στο υπνοδωμάτιο της, με τον ιδιοκτήτη να υποστηρίζει πως είχε τοποθετηθεί, την περίοδο που πρόσεχε την κατάκοιτη μητέρα του.

Δείτε επίσης: Πήραν «φωτιά» τα Airbnb: Οι τρεις εύκολοι τρόποι να εντοπίσετε τυχόν κρυφές κάμερες στα δωμάτια

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, η κοπέλα που είναι 18 ετών έχει καταγγείλει πως νοίκιασε επιπλωμένο διαμέρισμα στον 7ο όροφο σε πολυκατοικία της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι η κάμερα δεν λειτουργούσε, όμως συγγενής της, διαπίστωσε πως καταγράφει κανονικά.

«Η κάμερα είχε τοποθετηθεί στο διαμέρισμα μετά από δική μου παραγγελία σε ηλεκτρολόγο. Φρόντιζα για πολλά χρόνια την κατάκοιτη μητέρα μου με τη βοήθεια αποκλειστικής νοσοκόμας και ήθελα να βλέπω μέσω κάμερας σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε. Δυστυχώς, έχασα τη μητέρα μου και η τοποθέτηση του συστήματος δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η εγκατάσταση της κάμερας χωρίς καταγραφέα απλώς ξεχάστηκε εκεί», ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης.

Ωστόσο, η κοπέλα ανέφερε πως «τις πρώτες μέρες διαπίστωσα ότι αναβόσβηνε ένας λαμπτήρας στη συσκευή και κάπως έτσι μου δημιουργήθηκαν υποψίες. Κάλεσα τον θείο μου να δει τη συσκευή και διαπίστωσε ότι πρόκειται για κάμερα που ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο. Ψάξαμε το ζήτημα παραπάνω και βρήκαμε πως η κάμερα εκπέμπει σήμα κανονικά. Θεωρώ ότι με παρακολουθούσε και με κατέγραφε σε προσωπικές μου στιγμές».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share