Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Για τη μάνα μου και για τον πατέρα μου είναι σαν να πέθαναν. Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας» - Σπαράζει ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα (Video)

O σύζυγός της πήγε στο μνημόσυνο σε καροτσάκι για να την αποχαιρετήσει

3 Απριλίου 2023 11:14
Τραγωδία στα Τέμπη: «Για τη μάνα μου και για τον πατέρα μου είναι σαν να πέθαναν. Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας» - Σπαράζει ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας», λέει ο αδερφός της Αθηνάς Κατσάρα που «έσβησε» στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση των τρένων. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα, την οποία την παρομοιάζει σαν λουλούδι όπου δεν πρόλαβε να ανθίσει.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μνημόσυνο για τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Μάλιστα, στήθηκε ένα εικονοστάσι στο μέρος, όπου έγινε η τραγωδία στα Τέμπη.

Η Αθηνά Κατσαρά ήταν ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Μάλιστα, ο σύζυγός της πήγε στο μνημόσυνο σε καροτσάκι για να την αποχαιρετήσει. Ο αδερφός της Αθηνάς, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί η ζωή μας. Πρέπει να συνεχιστεί η ζωή μας αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. Για τη μάνα μου δεν θα μιλήσω, ούτε για τον πατέρα μου και ούτε για τον γαμπρό μου. Είναι σαν να πέθαναν και αυτοί και εγώ το ίδιο».

Τέμπη: Δάκρυσε ο μηχανοδηγός! Συγκινημένος ο πρόεδρος του ΟΣΕ στο πρώτο δρομολόγιο μετά την τραγωδία (photos)

Έντονα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα σημέρα στο Σταθμό Λαρίσης όταν στελέχη του ΟΣΕ μπήκαν στις ράγες τα πρώτα τρένα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Πρώτη αναχώρησε η αμαξοστοιχία 882 με προορισμό την Καλαμπάκα και επιβάτη, μεταξύ άλλων, τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για θέματα μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στο πρώτο βαγόνι ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ήταν εμφανώς συγκινημένος για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου.

Συγκινημένος ο πρόεδρος του ΟΣΕ στο πρώτο δρομολόγιο μετά την τραγωδία

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share