Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει. Τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα

«Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο της»

3 Απριλίου 2023 10:49
Τραγωδία στα Τέμπη: «Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει. Τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μνημόσυνο στην Ελπίδα Χούπα που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών τελέστηκε στην Αταλάντη. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη της με συγκίνηση και οδύνη για τον πρόωρο θάνατό της.

Συντετριμμένοι μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πατέρας και ο αδερφός της οι οποίοι βιώνουν βαθύ και ανείπωτο πόνο για τη μόλις 28χρονη Ελπίδα τους. Ενώ, μία οργισμένη μητέρα «ήρωα» φοιτητή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της τραγικής βραδιάς.

«Τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος. Δεν θα φύγει από τη μνήμη μας» είπε αρχικά ο πατέρας της.

«Μου έρχεται κρίμα που ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να ανθίσει. Δυστυχώς το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια. Αν μπορούσε να μου μιλήσει – επειδή την ήξερα πολύ καλά – θα μου έλεγε “να είσαι υπερήφανος για εμένα».

«Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο του παιδιού μου. Είναι κυβιστικού τύπου όπως θα ήθελε» συμπλήρωσε.

Από μεριάς του ο αδερφός της τόνισε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγαπημένης τους Ελπίδα «δεν θα είναι ξανά ποτέ κοντά τους».

Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Ελπίδας Χούπα από την τραγωδία των Τεμπών

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι μ@@@@@, ανίκανοι, άχρηστοι! Θα έπερεπε να είχαν δέσει μία θηλιά...» - Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)

Ξεσπά αδερφή θύματος, της τραγωδίας των Τεμπών, μέσα από πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» καταθέτοντας τον πόνο της αλλά και την οργή της για την ανικανότητα των υπέυθυνων. Επίσης, την οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως “μη ολοκληρωμένο”.

Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας

«Όλο αυτό σε θυμώνει, σε εξοργίζει και δεν σε αφήνει και να το αποδεχτείς! Γιατί δεν αρρώστησε, δεν είχε ένα τροχαίο να πεις ότι, ναι έφταιγε, τράκαρε, χτύπησε και λοιπά... Είναι κάποιοι μ@@@@@, συγγνώμη για την φράση μου, ανίκανοι, άχρηστοι, που θα έπρεπε να είχαν δέσει μία θηλιά, δέχτηκαν μία θέση για την οποία ήταν ανίκανοι»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share