Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό 12χρονου από 15χρονο παρουσία 11χρονου (Video)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το σοκαριστικό περιστατικό

1 Απριλίου 2023 14:39
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για βιασμό 12χρονου από 15χρονο παρουσία 11χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η καταγγελία για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανηλίκου, στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, να έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και να έχουν συλλάβει το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 78χρονος που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Επιπρόσθετα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, μαζί με τον ανήλικο δράστη, εντοπίστηκαν και οι γονείς του που συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄ αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης».

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για συνέργεια σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να άσκησε νωρίτερα την Πέμπτη (30/3) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από 43χρονο στο Πέραμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 43χρονος, ιρανικής καταγωγής συνελήφθη την Τετάρτη (19/3) μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο κατηγορούμενος δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, το βράδυ της Τρίτης (28/3), καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.

Τι είχε δηλώσει η 26χρονη

«Μου είπε πως "αν δε μου τα δώσεις, θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες..."» - Ξεσπάει ο 78χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη βαφτιστήρα του (Video)

Προφυλακισμένος παραμένει ο πασίγνωστος αλλιτέχνης καθώς κατηγορείται πως βίασε την βαπτισιμιά του. Η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και ο κατηγορούμενος ταχυδακτυλουργός μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακισμένος καθώς δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή. Επίσης, ξέσπασε ο γαμπρός του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικου στην Κρήτη.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στρατή Λημνιό για πρώτη φορά μίλησε ο προφυλακισμένος 78χρονος, μέσα από τις φυλακές όπου και κρατείται:

“Η βαφτιστήρα ήθελε καινούριο κινητό όπως είχαν και οι συμμαθητές της, και της το πήραμε. Την άλλη μέρα μας είπε ότι της το έκλεψαν, όμως, όπως μάθαμε με τη γυναίκα μου, εκείνη το πούλησε.

Λίγες μέρες μετά ήρθε και ζήτησε 2.000 ευρώ και μου είπε πως “αν δε μου τα δώσεις, θα πάω στην Αστυνομία και θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες”. Μετά από λίγες μέρες μου ήρθε χαρτί ότι είχε κάνει καταγγελία…

Έχουν πάθει όλοι πλάκα, κι εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια με τη γυναίκα μου δεν είχα δώσει ποτέ δικαιώματα…”, τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share