Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγιος Δημήτριος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών η συμπλοκή ανηλίκων με τρεις τραυματίες - Τι εξετάζουν

Ποια η κατάσταση των τραυματιών;

1 Απριλίου 2023 08:48
Άγιος Δημήτριος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών η συμπλοκή ανηλίκων με τρεις τραυματίες - Τι εξετάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση του Αγίου Δημητρίου έχει προκαλέσει αναστάτωση από χθες (31/3) το βράδυ, όταν κι έγινε η συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων, με την Αστυνομία να βρίσκει κι ένα σφυρί στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η αστυνομία διεξάγει έρευνα τόσο για το αν το σφυρί χρησιμοποιήθηκε και προκάλεσε τους τραυματισμούς όσο και για αίτια του συμβάντος και αν εμπλέκονται σ’ αυτό συμμορίες ανηλίκων στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για αντίπαλες ομάδες οπαδών, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε 6-7 ταυτοποιήσεις.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Η υγεία και των τριών δεν διατρέχει κίνδυνο.

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία

Συναγερμός επικράτησε στη Γλυφάδα τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/4), καθώς στις 2 το πρωί σημειώθηκε έκρηξη με γκαζάκια έξω από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και εξερράγη λίγο πριν τις 02:00 σήμερα, Σάββατο.

Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μαυρίσματα στην είσοδο της πολυκατοικίας ενώ έσπασαν τζάμια. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να ελέγξουν για τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα των δραστών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα μπορούσε να είναι ο στόχος της έκρηξης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share