Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές ο Γιάννης Τοπαλούδης: «Η γιαγιά της Ελένης έδωσε τα λεφτά που κρατούσε για τον γάμο της στο γραφείο κηδειών»

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας

31 Μαρτίου 2023 22:10
«Ραγίζει» καρδιές ο Γιάννης Τοπαλούδης: «Η γιαγιά της Ελένης έδωσε τα λεφτά που κρατούσε για τον γάμο της στο γραφείο κηδειών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, «ράγισαν καρδιές» μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και την Τασούλα Παπανικολάου. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της αποκάλυψε πως η γιαγιά της έδωσε τα λεφτά που κρατούσε για το γάμο της στο γραφείο κηδειών.

«Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίσαμε απίστευτες καταστάσεις. Έπρεπε να έρθει η Ελένη από τη Ρόδο στο Διδυμότειχο και το γραφείο κηδειών ζητούσε 2.000 ευρώ. Παράλληλα, συγκινεί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία της κόρης της από τον Αύγουστο του 2018.

Τα έδωσε η γιαγιά της που τα μάζευε για τον γάμο της. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν μας ρώτησε αν έχουμε χρήματα να θάψουμε το παιδί μας. Το κράτος δεν ήρθε ποτέ να μας στηρίξει εμπράκτως.

Κανείς δεν μας βοήθησε στην ψυχολογική διαχείριση του παιδιού μας.

Γιάννης Τοπαλούδης

Τα έξοδα ήταν βουνό, κηδεία, δικαστήρια… Τα δάνεια που είχαμε πάρει, όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες, για να φτιάξουμε το σπίτι μας πήγαν πίσω. Την ημέρα που έβγαινε η απόφαση στο πρωτόδικο δικαστήριο με πήραν από τράπεζες γιατί είχαμε καθυστερήσει να πληρώσουμε 5 δόσεις. Τους είπα «δείτε το επίθετο, δείτε τι είναι σήμερα και μετά ξαναπάρτε τηλέφωνο».

Για να πάμε στο Εφετείο συμπληρώναμε χρήματα ευρώ ευρώ για να δώσουμε για τα παραστατικά των δικηγόρων. Τώρα μας έμειναν άδεια σπίτια εκτός από τις άδειες ψυχές μας» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Βγάζω κραυγές και τις στέλνω ψηλά στον ουρανό»

Συγκλόνισε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτησή της. Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της κόρη της στη Ρόδο, η μητέρα της Ελένης έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα. Ενώ, εξοργισμένοι με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου εμφανίστηκαν ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη.

«28/11/2018.Τεσσερα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο ΑΝΤΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ, ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ. ΒΡΕΧΕΙ,ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ. ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΒΓΑΖΩ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

“Ελενίτσα μου, Με ακούς; πονάει η μαμά. Ελένη μου, καλοσυνάτο παιδάκι μου, δεν αντέχω, δεν αντέχω. Πονάω, πονάω, πονάω. Τι δε θα έκανα για να σε έφερνα πίσω. Γιατί Θεέ και μάνα Παναγία τέτοια απάνθρωπη δολοφονία; Γιατί τέτοιο πόνο μου έδωσες;

Πώς να τον βαστάξω αυτόν τον πόνο τον ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟ; ΤΙ ΦΡΙΧΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΜΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ», έγραψε η Κούλα Αρμουτίδου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share