Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με σφυριά στο Metro Mall - Τρεις τραυματίες

Οι πρώτες πληροφορίες

31 Μαρτίου 2023 21:52
Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με σφυριά στο Metro Mall - Τρεις τραυματίες
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (31/3) στον Άγιο Δημήτριο και πιο συγκεκριμένα στο Metro Mall στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μετά από συμπλοκή ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο ομάδες παιδιών, αποτελούμενες από περίπου 10 άτομα η κάθε μία, άρχισαν να παίζουν ξύλο χωρίς έλεος.

Περίπου στις 21:00 άρχισε η επίθεση, με αποτέλεσμα τρία από αυτά να τραυματιστούν, ενώ εντοπίστηκε ένα σφυρί. Σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες στην ίδια περιοχή πάλι είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό με κατσαβίδια και γκλοπ.

συμπλοκή ανηλίκων στο Metro Mall

Στο σημείο έχουν φτάσει δυνάμεις της αστυνομίας που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ένας 17χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ ένας 16χρονος και ένας 15χρονος στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για προληπτικές εξετάσεις.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Εξετάζεται αν η επίθεση έχει οπαδικά κίνητρα.

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

Σοκάρουν δύο περιστατικά που συνέβησαν το Σάββατο (19/6) στο κέντρο της Αθήνας. Το ένα έχει να κάνει με συμπλοκή επτά ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό, ενώ το άλλο με καταγγελία για βιασμό στα Πετράλωνα!

Συγκεκριμένα, μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το απόγευμα στον Κολωνό, καθώς έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά ανήλικα κορίτσια κι έπεσαν μαχαιριές.

Βιασμός καθαρίστριας

Από τη συμπλοκή, που είναι άγνωστο γιατί συνέβη, τραυματίστηκαν δύο κοπέλες και συνελήφθη μια 17χρονη, που εμφανίζεται να είναι αυτή που προκάλεσε με μαχαίρι τους τραυματισμούς.Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία εκ των τραυματιών είναι ελαφρά, ενώ η δεύτερη θα χρειαστεί να χειρουργηθεί, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να διενεργεί προανάκριση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share