Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Πρωταπριλιάτικος» συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου - Ισχυρή προειδοποίηση για το πρώτο 10ημερο του Απρίλη

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου

31 Μαρτίου 2023 17:42
«Πρωταπριλιάτικος» συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου - Ισχυρή προειδοποίηση για το πρώτο 10ημερο του Απρίλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα ξεκινήσει το Σάββατο (1/4), αλλά δεν θα λείψουν και τα συννεφιά στα δυτικά-βορειοδυτικά και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με πιθανότητα για παροδικές βροχές, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δέιτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Το απόγευμα του Σαββάτου συννεφιά και τοπικές μπόρες αναμένεται να επηρεάσουν τη Βόρεια Ελλάδα, μέχρι το βράδυ όμως τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 25 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά.

Στην Αττική θα υπάρξουν το πρωί αραιές συννεφιές, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί στα 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία προβλέπεται αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται συννεφιά με διάσπαρτες μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Την Κυριακή αναμένονται ασθενείς βροχές στη δυτική Ελλάδα, την κεντρική Πελοπόννησο, την Αττική και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι νότιοι στα 4 με 5 μποφόρ.

Η Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει με αρκετές βροχοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και ειδικότερα στην Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ θα υπάρξει και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι νότιοι στα 7 με 8 μποφόρ.

«Ξαστεριά» από τον Τάσο Αρνιακό: «Πρέπει να περιμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και φτάνοντας στο Πάσχα ο καιρός...»

Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει τελικά... την ξαστεριά στον καιρό, τονίζοντας πως τη Μεγάλη Εβδομάδα πρόκειται να μας χαμογελάσει, βαίνοντας προς το Πάσχα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μετά και από όσα ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, παραδέχθηκε εκ νέου, ότι από την Κυριακή (2/4) οι συνθήκες πρόκειται να αλλάξουν και από την άνοιξη να επανέλθουμε... στο φθινόπωρο, κάτι που όμως θα ισχύσει για λίγες μέρες, αν και και με έντονα φαινόμενα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share