Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρός λοχαγός μέσα στο στρατόπεδο - Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης

Ανείπωτη θλίψη!

31 Μαρτίου 2023 17:27
Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρός λοχαγός μέσα στο στρατόπεδο - Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης
(Eurokinissi)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετούσε 49χρονος λοχαγός στην Ξάνθη. Με την ευκαιρία, δείτε το αντίστοιχο περιστατικό με 30χρονο άνδρα.

Έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης (30/03) στη μονάδα που υπηρετούσε ο 49χρονος λοχαγός Χ.Α., ο οποίος, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης, έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα παρασχέθηκαν στον στρατιωτικό οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της μονάδας και, στη συνέχεια, διεκομίσθη συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Εκεί, λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του, κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητο να διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (31/03).

Έγκλημα στην Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης! Πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου

Βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το MEGA από την αρπαγή της 15χρονης στην Ξάνθη από τον δράστη της δολοφονίας στο Δροσερό για να διαλύσει τους αρραβώνες με την οικογένεια του θύματος.

Την ίδια στιγμή, έκρυθμη είναι η κατάσταση στον καταυλισμό των Ρομά, αφού υπάρχει φόβος για βεντέτα. Ο 36χρονος άρπαξε την 15χρονη που θα παντρευόταν τον 17χρονο γιο του.

Χθες Τρίτη το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία του 45χρονου που δολοφονήθηκε. Στη συνέχεια σήμανε συναγερμός στις Αρχές αφού ακούγονταν πυροβολισμοί και υπήρξαν επεισόδια.

Τα σπίτια του 36χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη και του αδερφού του, που ήταν μπροστά στη δολοφονία του 45χρονου, έχουν καεί, όπως φαίνεται από οργισμένους συγγενείς του δολοφονημένου. Σύμφωνα με το xanthipost.gr, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου, άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου στον οικισμό στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν ενώ στην συνέχεια πυρπόλησαν και το διπλανό σπίτι του αδερφού του. Αμέσως μετά ανέβασαν βίντεο στα social media.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή καθώς φοβούνται ότι ενδεχομένως να συνεχιστούν οι πράξεις αντεκδίκησης από συγγενείς του θύματος και το κλίμα στον οικισμό είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Σε βίντεο στο TikTok που ανέβασαν συγγενείς και φίλοι του θύματος, απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο είχε δημοσιοποιήσει ένα βίντεο με «εντολές» προς τους συγγενείς του δολοφονημένου, προειδοποιώντας τους να μην πειράξουν την οικογένειά του μετά από το φονικό.

Mιλώντας στα τουρκικά, εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο». «Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», απείλησε ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share