Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 25χρονη Ανύσια – Το μήνυμα του πατέρα της

«Σας ευχαριστώ για την στήριξη...»

31 Μαρτίου 2023 17:14
Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 25χρονη Ανύσια – Το μήνυμα του πατέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου”, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα εξέρχεται σήμερα από την Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου και θα συνεχιστεί η νοσηλεία της στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη.

Η 25χρονη διεκομίσθη από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η ανάρτηση του πατέρα της

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε και από τα social media, ο πατέρας της 25χρονης.

«Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέμπη: «Τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά...» - Οργισμένη η μητέρα «ήρωα» φοιτητή αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της τραγικής βραδιάς (video)

Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του Δημήτρη Αράπη, του φοιτητή της Σχολής Μηχανικών του εμπορικού Ναυτικού που τραυματισμένος απεγκλώβιζε επιβάτες από τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Η μητέρα του εξομολογήθηκε τα εξής: «Με πήρε το παιδί μου και με ρώτησε «μαμά τι να κάνω; Βλέπω ανθρώπους χτυπημένους γύρω μου, ανθρώπους που ξεψυχάνε, τι να κάνω; Τους είπα να βρουν δρόμο διαφυγής. Το είχανε πάρει σε ένα περιπολικό μαζί με άλλα τρία παιδιά γιατί κρύωναν, ήταν χτυπημένα και σέρνονταν στα γρασίδια. Το βαγόνι το είχαν ζώσει οι φλόγες, τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά για να ανέβουν. Είχαν πέσει στο χαντάκι, για να μπορέσουν να ανέβουν».

Ο νεαρός φοιτητής ήταν πολυτραυματίας, καθώς είχε χτύπημα στον πνεύμονα, με σπασμένα πλευρά και τραύματα σε όλο του το σώμα. Για ένα μήνα έδωσε μάχη για να επουλώσει τις πληγές του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως σημείωσε η μητέρα του φοιτητ ή που προγραμμάτιζε να ταξιδέψει με άλλο δρομολόγιο αλλά τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, καθώς έγινε ένα μπέρδεμα με το εισιτήριό του, «ένιωσε ηλίθια που η Hellenic Train επέστρεψε το ποσό του εισιτηρίου. Εκεί φούντωσα, δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share