Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης για τον βιασμό του ανήλικου

Πλήθος κόσμου συγκεντρωμένο έξω από το δικαστήριο

31 Μαρτίου 2023 16:29
Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης για τον βιασμό του ανήλικου
(EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία κατά ανηλίκου αλλά και για γενετήσιες πράξεις εις βάρος του, μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

H απολογία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στα Δικαστήρια για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, καθώς πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους, όπως μεταδίδει το creta24.gr.

Έκανε λόγο για «πλεκτάνη»

Ο 66χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε τις Aρχές.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης για τον βιασμό του ανήλικου

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου

Ποινική δίωξη για συνέργεια σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, φέρεται να άσκησε νωρίτερα την Πέμπτη (30/3) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά στη μητέρα του 6χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού από 43χρονο στο Πέραμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 43χρονος, ιρανικής καταγωγής συνελήφθη την Τετάρτη (19/3) μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο κατηγορούμενος δούλευε σε πλυντήριο αυτοκινήτων και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, το βράδυ της Τρίτης (28/3), καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.

Τι είχε δηλώσει η 26χρονη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share