Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι μ@@@@@, ανίκανοι, άχρηστοι! Θα έπερεπε να είχαν δέσει μία θηλιά...» - Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)

«Κάθε μέρα είναι και χειρότερα γιατί κάθε μέρα καταλαβαίνεις ότι δεν θα ξαναγυρίσει»

31 Μαρτίου 2023 15:06
Τραγωδία στα Τέμπη: «Είναι μ@@@@@, ανίκανοι, άχρηστοι! Θα έπερεπε να είχαν δέσει μία θηλιά...» - Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπά αδερφή θύματος, της τραγωδίας των Τεμπών, μέσα από πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό» καταθέτοντας τον πόνο της αλλά και την οργή της για την ανικανότητα των υπέυθυνων. Επίσης, την οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δρομολόγιο ως “μη ολοκληρωμένο”.

Οργή και θυμό από αδεφή θύματος της μοιραίας αμαξοστοιχίας

«Όλο αυτό σε θυμώνει, σε εξοργίζει και δεν σε αφήνει και να το αποδεχτείς! Γιατί δεν αρρώστησε, δεν είχε ένα τροχαίο να πεις ότι, ναι έφταιγε, τράκαρε, χτύπησε και λοιπά... Είναι κάποιοι μ@@@@@, συγγνώμη για την φράση μου, ανίκανοι, άχρηστοι, που θα έπρεπε να είχαν δέσει μία θηλιά, δέχτηκαν μία θέση για την οποία ήταν ανίκανοι»

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ψυχολόγος μου είναι η προσευχή. Εύχομαι όλα τα παιδιά που "έφυγαν" να τα έχει ο Θεός κοντά του» - Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της (Video)

«Παγωμένη» είναι η Ελλάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, όπου νέοι άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω συντετριμμένους τους οικείους τους. Γιαγιά θύματος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ανατρίχιασε για τον χαμό της εγγονής της. Επίσης, ξέσπασε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης για την αδικοχαμένη σύζυγό του στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας ότι η απώλεια θα σβήσει μόλις φύγει από την ζωή.

Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της

«Ο πόνος είνια πόνος, δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Αλλά το σοκ βέβαια, εκείνο ήταν μεγάλο. Αλλά δεν ξεχνιέται. Δεν ξεχνιέται ο.τι και να πει κανείς. Ούτε η μάνα, ούτε ο πατέρας, ούτε ο παππούς, ούτε η γιαγιά. Δύσκολα ξεπερνιέται παιδί μου. Ακαριαίος Θάνατος. Βίαιος. Άσχημος πολύ. Αν και εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά αυτά που έφυγαν νέα να τα έχει ο Θεός κοντά του. Ταξιαρχία ολόκληρη αγγέλων έχει»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share