Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ψυχολόγος μου είναι η προσευχή. Εύχομαι όλα τα παιδιά που "έφυγαν" να τα έχει ο Θεός κοντά του» - Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της (Video)

«Ο πόνος είνια πόνος, δεν μπορείς να το ξεχάσεις»

31 Μαρτίου 2023 14:04
Τραγωδία στα Τέμπη: «Ψυχολόγος μου είναι η προσευχή. Εύχομαι όλα τα παιδιά που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμένη» είναι η Ελλάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, όπου νέοι άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω συντετριμμένους τους οικείους τους. Γιαγιά θύματος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ανατρίχιασε για τον χαμό της εγγονής της. Επίσης, ξέσπασε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης για την αδικοχαμένη σύζυγό του στην τραγωδία των Τεμπών, λέγοντας ότι η απώλεια θα σβήσει μόλις φύγει από την ζωή.

Τα σπαρακτικά λόγια γιαγιάς για τον χαμό της εγγονής της

«Ο πόνος είνια πόνος, δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Αλλά το σοκ βέβαια, εκείνο ήταν μεγάλο. Αλλά δεν ξεχνιέται. Δεν ξεχνιέται ο.τι και να πει κανείς. Ούτε η μάνα, ούτε ο πατέρας, ούτε ο παππούς, ούτε η γιαγιά. Δύσκολα ξεπερνιέται παιδί μου. Ακαριαίος Θάνατος. Βίαιος. Άσχημος πολύ. Αν και εύχομαι να είναι όλα τα παιδιά αυτά που έφυγαν νέα να τα έχει ο Θεός κοντά του. Ταξιαρχία ολόκληρη αγγέλων έχει»

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ήξερε για την καθυστέρηση του Intercity» - Στην αντεπίθεση ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου κατά του επιθεωρητή (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι θα περάσει ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου μετά την απολογία του επιθεωρητή Λάρισας που του επέρριψε ευθύνες ότι δεν τον ενημέρωσε για την καθυστέρηση του Intercity στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη - «Μόλις μπήκαμε στη σήραγγα βουρκώσαμε, κάναμε τον σταυρό μας, κοιτάξαμε ψηλά στον ουρανό και προσευχηθήκαμε» - Το πρώτο τρένο που περνά από το μοιραίο σημείο

Ο Γιώργος Ζήνδρος αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη στον ανακριτή, μίλησε όμως στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και την Κέλλυ Χεινοπώρου για τα όσα του καταλόγισε ο επιθεωρητής. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη δημοσιογράφο, ο επιθεωρητής είναι σε πανικό «και κοιτάζει να τυλίξει και εμένα αλλά δεν θα του περάσει».

Είναι ψέματα -σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή- ότι ο επιθεωρητής δεν γνώριζε για την καθυστέρηση αφού είχε γνωστοποιηθεί σε όλους τους σταθμάρχες Λάρισας από το απόγευμα της μοιραίας μέρας και μάλιστα αναφέρει ότι στις 8.30 το βράδυ ενημερώθηκε από τον ρυθμιστή κυκλοφορίας των Αθηνών. Όπως μάλιστα είπε, την Τετάρτη θα αποκαλύψει πολλά για τον επιθεωρητή Λάρισας στην κατάθεσή του.

«Η προφυλάκιση είναι απόφαση σκοπιμότητας λίγο πριν από τις εκλογές. Είχε μπει στο στόχαστρο όλων» - Δεν φέρει ευθύνη ισχυρίζεται ο δικηγόρος του επιθεωρητή

Ο δικηγόρος του προφυλακισμένου πλέον επιθεωρητή του ΟΣΕ Λάρισας, Γιάννης Γλύκας, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για την εξέλιξη αυτή.

«Μια απόφαση σκοπιμότητας και όχι νομιμότητας. Εγώ ξέρω ότι εδώ και δύο μέρες έχουν προκηρυχθεί εκλογές, είχε μπει στο στόχαστρο σχεδόν όλων. Το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να προτείνει βάρδιες, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει καμία ευθύνη και θα αποδειχτεί.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι άνθρωποι αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ έπρεπε να παραμείνουν στις βάρδιες τους μέχρι τις 11 το βράδυ και αν είχαν παραμείνει δεν θα είχαμε αυτή τη τραγωδία και έχουμε το εξής παράνομο, να είναι ελεύθεροι αυτοί που έφυγαν από τη βάρδια τους και να είναι προσωρινά κρατούμενος εκείνος που πρότεινε να είναι στη βάρδια.

Πώς είναι δυνατόν να αφήνεται ελεύθερος ο έμπειρος σταθμάρχης που έχει αποχωρήσει νωρίτερα από τη βάρδια του και δεν διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία μέσω της παραλαβής και της εξασφάλισης μιας συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας του προαστιακού που έπρεπε να την παρκάρει και μετά να ελέγξει τη γραμμή να γυρίσει κανονικά το συγκεκριμένο κλειδί για να περάσει το Intercity;» ανέφερε ο νομικός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share