Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όλα «τούμπα» από την Χριστίνα Σούζη - Σήμανε ο «κόκκινος» συναγερμός για την εξέλιξη της θερμοκρασίας

Η αναλυτική πρόγνωση της μετεωρολόγου

31 Μαρτίου 2023 11:26
Όλα «τούμπα» από την Χριστίνα Σούζη - Σήμανε ο «κόκκινος» συναγερμός για την εξέλιξη της θερμοκρασίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα (Παρασκευή 31/3) με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά κα τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τόπους 7 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει τους 17 με 20 βαθμούς και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη

Ευχολόγια Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα ας ελπίσουμε ο καιρός...» (Video)

Ανοιξιάτικα σκαμπανεβάσματα θα έχει ο καιρός τις επόμενες μέρες, με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη να κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το Πάσχα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, το Σαββατοκύριακο θα ανέβει η θερμοκρασία και θα ξαναπέσει τη Δευτέρα όπου θα έχουμε αρκετή αφρικανική σκόνη και λασποβροχές.

Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και την Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μέχρι Μεγάλη Τετάρτη τα σκαμπανεβάσματα του καιρού θα είναι αρκετά έντονα.

«Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα ας ελπίσουμε ο καιρός να είναι καλός», λέει ο μετεωρολόγος. Επίσης, ο Γιάννης Καλλιάνος μας "φέρνει" ένα επικίνδυνο καιρικό «κοκτέιλ», ειδικά για το Σαββατοκύριακο, τονίζοντας πως η θερμοκρασία μπορεί να ανέβει, αλλά τα σύννεφα και τα φαινόμενα δε θα λείψουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share