Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ξαστεριά» από τον Τάσο Αρνιακό: «Πρέπει να περιμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και φτάνοντας στο Πάσχα ο καιρός...»

Τι αναφέρει για τις γιορτινές μέρες ο μετεωρολόγος;

31 Μαρτίου 2023 11:11
«Ξαστεριά» από τον Τάσο Αρνιακό: «Πρέπει να περιμένουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και φτάνοντας στο Πάσχα ο καιρός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει τελικά... την ξαστεριά στον καιρό, τονίζοντας πως τη Μεγάλη Εβδομάδα πρόκειται να μας χαμογελάσει, βαίνοντας προς το Πάσχα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, μετά και από όσα ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, παραδέχθηκε εκ νέου, ότι από την Κυριακή (2/4) οι συνθήκες πρόκειται να αλλάξουν και από την άνοιξη να επανέλθουμε... στο φθινόπωρο, κάτι που όμως θα ισχύσει για λίγες μέρες, αν και και με έντονα φαινόμενα.

Καιρική κόλαση από τα Μερομήνια: «Θα χρειαστεί πρώτα να φύγει το Πάσχα για να ξαναδούμε...»

Τα Μερομήνια φαίνεται πως βρίσκονται σε... διαφωνία για τον καιρό σε σύγκριση με τους επιστήμονες μετεωρολόγους, βλέποντας μακροπρόθεσμα καλές συνθήκες, πλησιάζοντας προς το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόβλεψη για τον Απρίλιο, ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα είναι καλός, με ελάχιστες βροχές, με ήλιο, σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ και την Κυριακή των Βαΐων αλλά και την Μεγάλη Εβδομάδα ο καιρός θα είναι καλός.

Μερομήνια για Πάσχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μάλιστα Πάσχα θα κάνουμε με ιδανικές συνθήκες και 20 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας τον Απρίλιο, θα παρουσιάζει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share