Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Σήμερα με τον πατέρα μου ολοκληρώσαμε τον τάφο της! Πλέον ούτε θα επιστρέψει...» - Η σπαρακτική περιγραφή του μνήματος της Ελπίδας Χούπα από τον αδελφό της

«Είναι ένα μαύρο μάρμαρο, το οποίο από ένα σημείο και μετά...»

30 Μαρτίου 2023 13:40
Τραγωδία στα Τέμπη: «Σήμερα με τον πατέρα μου ολοκληρώσαμε τον τάφο της! Πλέον ούτε θα επιστρέψει...» - Η σπαρακτική περιγραφή του μνήματος της Ελπίδας Χούπα από τον αδελφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Τέμπη: O Σεραφείμ έχασε την αδερφή του, Ελπίδα Χούπα, σε ηλικία 28 χρόνων, στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, με τον ίδιο να μιλά στο «Πρωινό» και να προβαίνει σε μία σοκαριστική περιγραφή του τάφους της, το οποίο ολοκλήρωσε μαζί με τον πατέρα του.

Ενώ, επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη έκανε η Hellenic Train, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανατριχιαστική περιγραφή του:

Τραγωδία στα Τέμπη: «Είχε σοβαρά τραύματα εσωτερικά! Η κάθε μέρα που περνάει θέλει προσοχή, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι...» - Βγήκε από την ΜΕΘ, η Δάφνη, η κοπέλα του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ και έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία της, είναι η Δάφνη, επιβάτισσα της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με εμπορευματική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω της 57 νεκρούς.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ευάγγελος Βλάχος, αδελφός θύματος και γαμπρός της κοπέλας, τόνισε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει. Ενώ, εξοργισμένος είναι ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη, με τις εξελίξεις στην υπόθεση και συγκεκριμένα με το ότι ο υπεύθυνος σταθμάρχης αφέθηκε ελεύθερος.

«Πάει καλά, είναι εκτός ΜΕΘ και κάθε μέρα είναι και καλυτέρα, μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, με την έννοια ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χρειάζεται προσοχή, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι που είναι σημαντικό».

«Έχουμε διακριτική στάση»

Όπως λέει ο κ. Βλάχος, η οικογένεια τηρεί διακριτική στάση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις.

«Έχουμε μια διακριτική στάση. Μέσω των εκπροσώπων μας έχουμε επαφή με τη δικογραφία, μέχρι στιγμής πιστεύουμε ότι πάνε με σωστό τρόπο, δεν έχουμε κάποιον λόγο να αμφισβητούμε αυτό που γίνεται».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share