Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Βιασμός ανήλικου στην Κρήτη: «Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο χωριό. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κανένα μα κανένα άλλο πρόβλημα» - Ξέσπασε ο γαμπρός του 66χρονου λυράρη (Video)

«Είναι μία σκευωρία»

30 Μαρτίου 2023 12:53
Βιασμός ανήλικου στην Κρήτη: «Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο χωριό. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κανένα μα κανένα άλλο πρόβλημα» - Ξέσπασε ο γαμπρός του 66χρονου λυράρη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποστολή στην Κρήτη, έκανε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, καθώς συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου από τον 66χρονο λυράρη, που έχει ταρακουνήσει το νησί.

Λίγα 24ωρα πριν την απολογία και ενώ έπονται νέες αποκαλύψεις προσώπων που είχαν έρθει σε επαφή με το παιδί, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Ρία Τσοχαντάρη, ο γαμπρός του κατηγορουμένου λυράρη. Παράλληλα, για τη φρικτή και εξοργιστική αυτή υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί ένας 46χρονος γιατρός, ο οποίος φέρεται να συνάντησε το παιδί χωρίς ωστόσο να το έχει βιάσει, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

«Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο χωριό. Βοηθάει σε όλα τα κοινά του χωριού, αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κανένα μα κανένα άλλο πρόβλημα. Όλα αυτά πιστεύω ότι είναι μία σκευωρία», τόνισε.

Βιασμός ανηλίκου στην Κρήτη: "Λυτρώθηκα" λέει ο 15χρονος - Το συγκλονιστικό μήνυμά του

Συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου σήμερα αγοριού, που καταγγέλλει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά επί τρία χρόνια -από το 2020 έως και το 2023- από τον 66χρονο λυράρη του Ηρακλείου.

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, κ Γεώργιος Κοκοσάλης, μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, μεταφέροντας όσα του είπε το παιδί και η μητέρα του

Ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του, να σπάσουν την σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος.

Την ίδια ώρα και η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά.

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», λέει η μητέρα του θύματος.

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε το 11χρονο τότε, αγόρι, από το 2018.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται παράλληλα να φωτογράφιζε το παιδί είτε γυμνό, είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων “ψώνιζε” πελάτες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share