Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η βίλα Ραγκούση χτίστηκε με τις ευλογίες Νέας Δημοκρατίας και Κώστα Καραμανλή: Το οργισμένο μήνυμα του Τάσου Δούση για το σκάνδαλο με την Villa Full Moon!

«Η τρανή απόδειξη πως ακόμα και όταν το ΠΑΣΟΚ έκανε βάρδια στην αντιπολίτευση πάλι ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε»

30 Μαρτίου 2023 09:42
Η βίλα Ραγκούση χτίστηκε με τις ευλογίες Νέας Δημοκρατίας και Κώστα Καραμανλή: Το οργισμένο μήνυμα του Τάσου Δούση για το σκάνδαλο με την Villa Full Moon!
Από Τάσος Δούσης

Θέση για το σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις της βίλας του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο πήρε ο Τάσος Δούσης!

Ο έμπειρος παρουσιαστής και εκδότης αποκάλυψε πως το δάνειο από την εργατική κατοικία στον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ, εκείνο έκανε κουμάντο!

Ακολουθεί το μήνυμα του Τάσου Δούση:

«Η βίλα Ραγκούση εκφράζει ένα πράγμα... Όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε!

Τι έκανε ο άνθρωπος; Απλά πλιάστικο στο κρατικό χρήμα νόμιμα και απλά ότι έκαναν οι ΟΛΟΙ με άλλοθι, πότε κεντρώο, πότε αριστερό, πότε δεξιό αλλά στο βάθος συντηρητικό. Ποιος ήταν κυβέρνηση το 2007 που δόθηκε το δάνειο από την εργατική κατοικία, ο Κώστας Καραμανλής ΝΔ, η τρανή απόδειξη πως ακόμα και όταν το ΠΑΣΟΚ έκανε βάρδια στην αντιπολίτευση πάλι ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε με την έννοια δώσε και σε μένα μπάρμπα όλοι οι άλλοι έπαιρναν δάνειο κανονικό από τις τράπεζες με επιτόκιο «σου πίνω το αίμα». Έτσι κάπως φτάσαμε στα νέα τζάκια στους νεόπλουτους, με μύθους αντί για προοπτική και ανάπτυξη.

Το ορισμένο μήνυμα του Τάσου Δούση για το σκάνδαλο με την Villa Full Moon!

Μια παραμύθα που μας βόλευε όλους, φούσκα που όλοι της δώσαμε αέρα. Αποτέλεσμα η χρεωκοπία. Αυτό που κάνει την ιστορία τραγική είναι ότι από τότε και μέχρι σήμερα η πατρίδα δεν αξιώθηκε σε ένα πραγματικά προοδευτικό σοσιλοδημοκρατικό φορέα, που θα έδινε διέξοδο σε εγκλωβισμένους, ιδεολογικά, πολίτες. Ο κύριος Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος σε ανθρώπους του παλιού ΠΑΣΟΚ και σε ένα αριστά γκρουπούσκουλα με ιδέες εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες πολιτών! Από την μια οι προνομιούχοι και από την άλλη τα παιδιά ενός κατώτετου Θεού.

Να ξέρετε κάτι, όσοι από εσάς ΔΕΝ χρωστάτε σε τράπεζες, ταμεία, εργαζόμενους, προμηθευτές, όσοι ΔΕΝ έχετε αυθαίρετα παρανομίες όσοι ΔΕΝ έχετε διοριστεί σε κάποια υπηρεσία που ΔΕΝ πατάτε ποτέ παρά μόνο για τον μισθό κλπ από τα κόμματα θεωρήστε οι αναλώσιμοι, ο εύκολος στόχος, οι πολίτες που εύκολα μπορούν να πεισθούν! Το βάρος τα κόμματα στις εκλογές το ρίχνουν σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που ακούνε στα χαριστικά επιδόματα στις «ρυθμίσεις» δανείων και αυθαιρέτων και γενικά ΟΛΑ τα κόμματα προσπαθούν να πείσουν τα λαμόγια να τους ψηφίσουν, όλους τους άλλους τους θεωρούν... «δεξαμενή»»

Η βίλα Ραγκούση χτίστηκε με τις ευλογές Νέας Δημοκρατίας και Κώστα Καραμανλή: Το ορισμένο μήνυμα του Τάσου Δούση για το σκάνδαλο με την Villa Full Moon!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share