Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Λακωνία: «Ας πρόσεχε!» - Mετά τη μητέρα σοκάρει και η αδελφή της 13χρονης που έφερε στον κόσμο το παιδί του βιαστή της (Video)

«Πάντα του κεφαλιού της έκανε»

29 Μαρτίου 2023 21:44
Φρίκη στη Λακωνία: «Ας πρόσεχε!» - Mετά τη μητέρα σοκάρει και η αδελφή της 13χρονης που έφερε στον κόσμο το παιδί του βιαστή της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη πως ένα κορίτσι μόλις 13 χρόνων στη Λακωνία, έπεσε θύμα βιασμού, έμεινε έγκυος και γέννησε πριν από λίγο καιρό ένα αγοράκι. Η 13χρονη βρίσκεται ήδη σε δομή φιλοξενίας ενώ για το νεογέννητο μωράκι έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία για αναδοχή.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη αποκαλύφθηκε όταν ο γυμνασιάρχης στο σχολείο της 13χρονης ρώτησε τη μικρή τι έχει καθώς κουραζόταν και φούσκωνε ενώ είχε περίεργη συμπεριφορά. Οι καθηγητές της ειδοποίησαν τις αρχές και η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρητς όπου έκανε εξετάσεις. Εκεί αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και στη συνέχεια σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μέχρι να γεννήσει, η ανήλικη διέμενε σε ξενώνα μαιευτηρίου των Αθηνών, όπου λάμβανε την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ η οικογένεια της ανήλικης απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα, ενώ κάτοικοι της περιοχής τους βοηθούσαν με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα.

Η 13χρονη φέρεται να έχει βιαστεί από στενό συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του. Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο εν λόγω άνδρας ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Το παιδί, όμως, έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν και φέρεται να παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας πως… ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

Η φρίκη για το ανήλικο κορίτσι συνεχίστηκε και μετά τον τοκετό καθώς η 13χρονη φέρεται να κακοποιήθηκε από έτερο συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο τη φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”και στην Κατερίνα Σουλιώτη μετά την μητέρα της, μίλησε και η αδελφή της 13χρονης και όσα είπε πραγματικά σοκάρουν:

“Εγώ δεν θα επέτρεπα να μου κάνουν κάτι τέτοιο! Ας πρόσεχε! Πάντα του κεφαλιού της έκανε’, τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share