Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Βασίλης Βαρτζιώτης

Θρήνος...

29 Μαρτίου 2023 20:56
Πέθανε ο Βασίλης Βαρτζιώτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός δικηγόρος των Ιωαννίνων και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Βαρτζιώτης έφυγε από τη ζωή όπως έγινε γνωστό χθες Τρίτη. Το ήθος του, οι γνώσεις του και η μαχητικότητά του εντός και εκτός δικαστηρίων τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο νομικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Επίσης, έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια ο ποιητής, δοκιμιογράφος και ερευνητής, Κώστας Μίσσιος. Την είδηση έκανε γνωστή το ΚΚΕ, το οποίο με ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον εκλιπόντα.

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30, αναφορικά με το θάνατο του συνταξιούχου Δικηγόρου Ιωαννίνων, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ και Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι:

Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος Συναδέλφου μας τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του. Να καταθέσει στη μνήμη του χρηματικό ποσό στην «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων στον τοπικό ημερήσιο Τύπο”

Συλλυπητήρια δημάρχου Ιωαννίνων

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του Βασίλη Βαρτζιώτη που έφυγε από τη ζωή εκφράζει ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

«Ο Βασίλης Βαρτζιώτης υπήρξε για μένα ένας από τους αγαπημένους φίλους. Η σχέση που δημιουργήσαμε στην πολιτική και τη νομική μας διαδρομή ήταν βαθιά και ειλικρινής. Ο θάνατός του με θλίβει. Εκφράζω τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα τον θυμόμαστε πάντα» αναφέρει ο δήμαρχος στη δήλωσή του.

Το αντίο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ

Με μία συγκινητική ανακοίνωση τον αποχαιρετά η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ στην οποία επί σειρά υπήρξε στέλεχος. Επίσης στο παρελθόν ήταν και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων.

«Συνοδοιπόρος και πάντα με ανιδιοτέλεια σε όλους τους αγώνες του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι και σήμερα.

Ο Βασίλης Βαρτζιώτης υπήρξε ένας αγωνιστής και υπερασπιστής των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη, ευγενής και ανθρώπινος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα και το χαμόγελο του θα μας φωτίζει στους αγώνες που έρχονται και που συμμετείχε μέχρι και πρόσφατα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share