Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά»: Σοκάρει η 45χρονη από το Κερατσίνι που φέρεται να κακοποίησε ο σύζυγός της!

«Με κακοποιούσε συστηματικά, απειλούσε να μου πάρει το παιδί και η οικογένειά μου δεν με στήριζε» - Η εξομολόγηση της 45χρονης για την «κόλαση» που ζούσε με τον σύζυγό της

29 Μαρτίου 2023 18:49
«Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά»: Σοκάρει η 45χρονη από το Κερατσίνι που φέρεται να κακοποίησε ο σύζυγός της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κόλαση ζούσε τους τελευταίους μήνες η 45χρονη γυναίκα από το Κερατσίνι στο πλάι του 43χρονου συζύγου της, ο οποίος χθες το βράδυ την τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε και τη βίασε.

Όπως εξομολογείται το θύμα στο protothema.gr, ο 43χρονος την κακοποιεί συστηματικά και την έχει ξυλοκοπήσει επανειλημμένα με αφορμή ότι εκείνη ξεκίνησε να εργάζεται.

«Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά»: Συγκλονίζει 45χρονη από την Δραπετσώνα που κακοποίησε η σύζυγός της!


Παράλληλα, η 45χρονη λέει πως προσπάθησε αρκετές φορές να ξεφύγει από τη «φυλακή» στην οποία την κρατούσε, ζητώντας διαζύγιο. Ωστόσο, δεν βρήκε υποστήριξη από τους γονείς της, οι οποίοι την πίεζαν να μείνει μαζί του.

«Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές αυτό που έκανε χθες. Το είχε κάνει και όταν μέναμε στην Σαντορίνη, αλλά οι γονείς μου τότε, στους οποίους είχα μιλήσει, δεν με βοήθησαν. Αντιθέτως, μου έλεγαν πως δεν πρέπει να τον αφήσω. Δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα καμία υποστήριξη από την οικογένειά μου», εξηγεί η 45χρονη και περιγράφει πώς ξεκίνησε ο χθεσινός καβγάς.

«Με βίασε... γιατί έπιασα δουλειά»: Συγκλονίζει 45χρονη από την Δραπετσώνα που κακοποίησε η σύζυγός της!


«Πήγαμε στους δικούς μου για να βρούμε μια λύση. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να φύγει από το σπίτι. Οι δικοί μου έλεγαν πως αυτός έχει δίκιο και πως δεν πρέπει να τον αφήσω γιατί δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Άρχισε να με εκβιάζει πως δεν θα πάρει το παιδί και θα φύγει, πως δεν θα ξαναδώ το παιδί. Και μετά με χτύπησε και με βίασε. Με βίασε και παρά φύσιν. Ο λόγος είναι ότι έχω πιάσει δουλειά. Δεν με αφήνει να ανεξαρτητοποιηθώ. Είναι μια καθημερινή, ψυχολογική βία, αλλά και σωματική. Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει το παιδί μόνος του και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μου παίρνει το κινητό, τα λεφτά. Και με κακοποιεί συστηματικά. Με έχει εθίσει στο αλκοόλ, στα αντικαταθλιπτικά και στα ψυχοφάρμακα. Και, μάλιστα, με πηγαίνει ο ίδιος να τα παίρνω», τόνισε η 45χρονη μητέρα, περιγράφοντας όσα έζησε τον τελευταίο καιρό με θύτη τον 43χρονο σύζυγό της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share