Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κατάλαβε μετά από 10 μέρες τι είχε συμβεί, είχαν καεί τα...» - Συγκλονίζει ο πατέρας διασωθέντα φοιτητή που πήρε εξιτήριο μετά από μάχη 29 ημερών (Video)

«Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού»

29 Μαρτίου 2023 18:03
Τραγωδία στα Τέμπη: «Κατάλαβε μετά από 10 μέρες τι είχε συμβεί, είχαν καεί τα...» - Συγκλονίζει ο πατέρας  διασωθέντα φοιτητή που πήρε εξιτήριο μετά από μάχη 29 ημερών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο πήρε σήμερα και ύστερα από 29 μέρες νοσηλείας, από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο τρένο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε το μοιραίο βράδυ με την κοπέλα του και την ώρα της σύγκρουσης ήταν στο κυλικείο του τρένου. Επίσης, συγκλονίζει η κόρη θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη!

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας» δήλωσε στον Alpha και την εκπομπή T-live ο πατέρας του 21χρονου.

«Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο, ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού» πρόσθεσε ο πατέρας του, φέρνοντας στο μυαλό του τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του.

«Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα, γιατί κάηκαν» εξομολογήθηκε ο πατέρας για τις προσπάθειες των δύο νεαρών να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share