Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Την είδα στον ύπνο μου» - «Μαμά πόνεσες; – Για μια στιγμή μονάχα»: Συγκλονίζει η κόρη θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη!

«Υπάρχουν πολλά «γιατί», είναι μέσα στο πένθος το «γιατί» . «Γιατί να γίνει αυτό;». Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπο»

29 Μαρτίου 2023 13:13
«Την είδα στον ύπνο μου» - «Μαμά πόνεσες; – Για μια στιγμή μονάχα»: Συγκλονίζει η κόρη θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στα Τέμπη: Ένας μήνας συμπληρώθηκε χτες από την ανείπωτη τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε 57 συνανθρώπους μας!

Η αδελφή της γυναίκας που έχασε τη ζωή της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη Βασιλικής, Χρυσούλα Χλωρού, διηγήθηκε μια συγκλονιστική ιστορία για το όνειρο της κόρης του θύματος.

Η Χρυσούλα Χλωρού, αδελφή του θύματος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για ένα όνειρο που είδε για την κόρη της αδελφής της. Ήταν στο δυστύχημα που συνέβη στα Τέμπη και δεν επέζησε.

Μεταφέροντας το όνειρο της ανιψιάς της σημείωσε: «Την ονειρεύτηκε η κόρη της πρόσφατα. Και την είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι «Μανούλα μου πόνεσες»; Και είπε «Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα».

Μιλώντας για το πως βιώνει η ίδια και η οικογένειά της την απώλεια, τόνισε: «Ήταν ένα διάστημα με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ένα διάστημα με πάρα πολύ πόνο, κάποιες στιγμές όλοι μας, όχι μόνο εγώ και τα παιδιά της αδερφής μου, πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά «γιατί», είναι μέσα στο πένθος το «γιατί» . «Γιατί να γίνει αυτό;». Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share