Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη - Αυτόπτης μάρτυρας: «Είδαμε ένα γυμνό που φώναζε "σκότωσα τη μάνα μου"» (Video)

«Είχε αίματα από πάνω μέχρι κάτω»

29 Μαρτίου 2023 10:37
Νέα Σμύρνη - Αυτόπτης μάρτυρας: «Είδαμε ένα γυμνό που φώναζε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα οικογενειακό δράμα φαίνεται πως ζει μία 47χρονη γυναίκα που το μεσημέρι της Τρίτης (28/3) υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον 17χρονο γιο της. Το ανήλικο παιδί φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανήλικος στρέφεται κατά της μητέρας του.

Την Τρίτη, ωστόσο το πρωί ο 17χρονος φαίνεται πως έχασε τελείως τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ξυλοκοπήσει άγρια με τη μητέρα του στο πρόσωπο και το σώμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος δράστης ενδεχομένως να κρατούσε ένα τασάκι ή ποτήρι με το οποίο χτύπησε τη μητέρα του στο κεφάλι.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση αμόκ, ο 17χρονος κατέβηκε ημίγυμνος στον δρόμο φωνάζοντας «σκότωσα τους δαίμονές μου». Λίγο αργότερα η αστυνομική δύναμη που έσπευσε στην περιοχή εντόπισαν, συνέλαβαν και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τον 17χρονο.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο καθώς και ο ίδιος φέρει τραύματα ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην ψυχιατρική κλινική.

Η ιστορία ήταν γνωστή στους γείτονες της περιοχής ενώ σε παλιότερο περιστατικό είχε ειδοποιηθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κάτοικος και αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Είδαμε ένα γυμνό με πάμπερς που φώναζε "τη μάνα μου τη σκότωσα". Δεν έλεγε κάτι άλλο. Τα ίδια και τα ίδια έλεγε. Έβγαλε το πάμπερς ματωμένο. Είχε αίματα από πάνω μέχρι κάτω», ανέφερε αρχικά η κ. Γεωργία για να συνεχίσει:

«Η γυναίκα ήταν στον τελευταίο όροφο, δίπλα από το ΚΑΠΗ και την είχε χτυπήσει άγρια. Περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο. Την είχαν βάλει σε ένα καροτσάκι και την έβγαλαν στο ασθενοφόρο. Είχε αίματα στο κεφάλι και τα πόδια».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο και όπου θα παραμείνει για 2ακόμη ημέρες για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share