Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Πιερία: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από στέγαστρο και σκοτώθηκε

Ανείπωτη θλίψη!

28 Μαρτίου 2023 19:13
Τραγωδία στην Πιερία: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από στέγαστρο και σκοτώθηκε
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας την Τρίτη (28/3), όταν μια ηλικιωμένη 85 ετών καταπλακώθηκε από στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της και σκοτώθηκε. Υπενθυμίζεται, ότι χθες «έβησε» στην άσφαλτο 26χρονος άνδρας.

Δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά τα αίτια κατάρρευσης του στεγάστρου, ωστόσο στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού.

Τραγωδία στην Πιερία: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από στέγαστρο και σκοτώθηκε

Ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε: «Έφυγε» ξαφνικά ο 30χρονος Δημήτρης

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας, με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του νέου σε ηλικία, περί τα 30 έτη, Δημήτρη Αλεξανδρίδη.

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός, στην τοπική κοινωνία, Δημήτρης, ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, όπου και είχε πάει για σπουδές. Δείτε επίσης πως πέθανε ξαφνικά 30χρονη TikToker, μητέρα δύο αγοριών! «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της - Η σπαρακτική ανάρτηση της φίλης της (photo)

Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε

Στο παρελθόν είχε κάνει την πρακτική του και στον δήμο Εορδαίας, σύμφωνα με το e-ptolemeos. Μεγάλη του αγάπη ήταν, μεταξύ άλλων, και το ραδιόφωνο, με το οποίο και είχε ασχοληθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης αισθάνθηκε δυσφορία χθες το βράδυ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, δυστυχώς, φαίνεται πως έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share