Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία: Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα - Βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Αττικής

Η πορεία του καιρού

28 Μαρτίου 2023 17:35
Κακοκαιρία: Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα - Βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Αττικής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που χτυπάει τη χώρα, με έντονα φαινόμενα, ακόμη και χιόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, το μεσημέρι της Τρίτης, χιονοκαταιγίδα έπληξε την Πάρνηθα, ενώ βροχοπτώσεις σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Με την ευκαιρία, δείτε την ισχυρή προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, στην Αττική η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και και το βράδυ, όταν και η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και αύριο δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 14 βαθμούς, με ισχυρούς βοριάδες.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιές και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά, αλλά τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σύντομα λόγω των βόρειων θυελλωδών ανέμων, που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 14 βαθμούς.

Αύριο, Τετάρτη (29/3) θα επιμείνουν οι θυελλώδεις άνεμοι, από την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει, το Σάββατο θα είναι ανοιξιάτικο και την Κυριακή ο καιρός θα χαλάσει ξανά.

Ξαφνική ανατροπή του Τάσου Αρνιακού: «Ποια κακοκαιρία; Πάμε ξανά για μπάνιο από...»

Ο Τάσος Αρνιακός φέρνει την ανατροπή για τον καιρό, τονίζοντας πως η κακοκαιρία θα δώσει τη θέση της σε συνθήκες, που μπορούν να μας οδηγήσουν... μέχρι και στην παραλία, με τον Γιάννη Καλλιάνο πάντως να αναφέρεται εκτενώς στα φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν στις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, ύστερα από μια σημερινή (28/3) μέρα με χιόνια σε κεντρικά και βότεια σημεία της Ελλάδας, ακόμη και στην Αττική, από το βράδυ τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και στις επόμενες μέρες θα έχουν ξανά ανεβασμένη θερμοκρασία και βελτιωμένες συνθήκες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share