Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» – Τα σπαρακτικά λόγια 8χρονου παιδιού θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη (video)

Δεν υπάρχουν λόγια...

28 Μαρτίου 2023 15:29
«Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο» – Τα σπαρακτικά λόγια 8χρονου παιδιού θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του 8χρονου παιδιού της Έλενας, εκ των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

«Μισώ τη μαμά μου γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο», είπε το μικρότερο σε ηλικία από τα δύο παιδιά που άφησε πίσω της η Έλενα, όπως αποκαλύπτει ο πατέρας της. Όλη η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψει τον πρόωρο και βίαιο χαμό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο πατέρας της Έλενας μιλά για την δεινή ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται όλη η οικογένεια και αποκαλύπτει τα λόγια του εγγονού του.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, ακόμα ονειρευόμαστε. Δεν το πιστεύουμε. Άδικα άνθρωποι ‘έφυγαν’. Άδικα… Δύσκολα είναι τα πράγματα εδώ. Η γυναίκα κάθε μέρα έτσι κι αλλιώς είναι στην κρεβατοκάμαρα. Κλαίει στο δωμάτιο κρυφά να μην την δουν τα μικρά. Τι να κάνει…», αναφέρει ο πατέρας της Έλενας.

Δείτε επίσης: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου, δεν ήταν δικό μου!» - Ο Στέργιος Μιναέμης, επιζών των Τεμπών, "καρφώνει" τον Θεοδωράκη για τη συνέντευξη Μητσοτάκη (Video)

Ερωτηθείς εάν τα παιδιά της κόρης του έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί, σημειώνει: «Τους το είπα από την πρώτη ημέρα. Είπα στον γαμπρό μου ‘πες το κατευθείαν’, καλύτερα τώρα, παρά να το μάθουν αύριο, μεθαύριο. Ο μικρός είναι 8 ετών κι έλεγε: ‘μισώ την μαμά μου’. ‘Γιατί μισείς την μαμά σου;’.

‘Γιατί μπήκε σε αυτό το τρένο’ λέει. Ψυχολόγος δεν… είπαν τάχα θα έρθουν, αλλά κανένας δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Λέγανε και γι’ αυτή τη βοήθεια, ένας όμιλος. Έκανε ο γαμπρός τα χαρτιά, τίποτα. Δεν έχουμε δηλαδή ανταπόκριση από κανέναν, τίποτα».

Και ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι η κόρη του έχασε την ζωή της, τόσο πρόωρα, βίαια και άδικα. «Όλα είναι αναμνήσεις… Και τα μαλώματα καλά ήτανε. Το βράδυ πάω για ύπνο και προσπαθώ να δω το πρόσωπό της. Και δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω. Εγώ νομίζω κάπου πήγε και ότι θα ξαναγυρίσει», αναφέρει.

«Η γυναίκα μου κοιτάει από το παράθυρο, κάθε μέρα, να την δει να έρχεται από την δουλειά. Και αρχίζει και κλαίει, κοιτώντας έξω από το παράθυρο…», καταλήγει ο πατέρας της Έλενας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share