Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δάκρυσαν άπαντες στη Βέροια: Ο Γιάννης βγήκε νικητής στη μάχη για τη ζωή και έκανε παρέλαση περήφανος με το αμαξίδιο!

Καταχειροκροτήθηκε!

28 Μαρτίου 2023 12:22
Δάκρυσαν άπαντες στη Βέροια: Ο Γιάννης βγήκε νικητής στη μάχη για τη ζωή και έκανε παρέλαση περήφανος με το αμαξίδιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 17χρονος Γιάννης Αβραμίδης το 2019 κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης στο άλμα επί κοντώ, χτύπησε το κεφάλι του σε σίδερο βάσης αντιστήριξης του πήχη και τραυματίστηκε βαριά.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο Γολγοθάς του παιδιού που πάλεψε γενναία προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να μπορέσει να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Πήρε μέρος στην παρέλαση και χειροκροτήθηκε

Ο Γιάννης βγήκε νικητής και κέρδισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα με την παρουσία του στην παρέλαση για την επέτειο της 16ης Οκτωβρίου στη Βέροια.

Παρέλαση με αναπηρικό αμαξίδιο στη Βέροια

Ο μαθητής επέστρεψε μετά από 2 χρόνια στα θρανία του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας και έκανε παρέλαση καθήμενος στο αναπηρικό του αμαξίδιο. Ο τραυματισμός τον καθήλωσε όμως ο Γιάννης δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει δυναμικά τη ζωή του από εκεί ακριβώς που την άφησε.

Παρέλαση με αναπηρικό αμαξίδιο στη Βέροια

Τραγωδία στα Τέμπη: Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του στο τρένο (Video)

Οι συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστυχήμα στα Τέμπη, παρέλασαν με μαύρες κορδέλες για να τιμήσουν την μνήμη του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μία αποκάλυψη "βόμβα" για τον μοιραίο 59χρονο σταθμάρχη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης ήταν το νεότερο θύμα τη τραγωδίας στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι. Τον 15χρονο μαθητή του 1ου Γυμνασίου Κορδελιού, δεν ξέχασαν οι συμμαθητές του, οι οποίοι προχώρησαν σε μία συγκινητική κίνηση, καθώς κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, φόρεσαν μία μαύρη Κορδέλα στο πέτο τους, για να δείξουν την θλίψη τους για την απώλεια του Παναγιώτη.

Πατέρας και γιος χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης, ταξίδευε μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη Μπουρναζή, επιστρέφοντας από την Αθήνα, καθώς είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Στον γυρισμό ο 54χρονος είχε κλείσει κουκέτα στην μοιραία αμαξοστοιχία, μαζί με τον γιο του.

Ο πατέρας είχε φύγει από την Αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην αναστροφή του ανήλικου γιου του, ενώ όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, ως οικογενειάρχη και επαγγελματία. Δύο χρόνια πριν, ο 54χρονος είχε χάσει τη σύζυγό του, από καρκίνο και πάλευε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Πηγή φωτογραφιών: InVeria.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share