Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη για 11χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο: Γνωστός λυράρης ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία, στο «κάδρο» κι ένας γιατρός – Παρέμβαση Πλεύρη

Φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια

28 Μαρτίου 2023 11:00
Φρίκη για 11χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο: Γνωστός λυράρης ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία, στο «κάδρο» κι ένας γιατρός – Παρέμβαση Πλεύρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 11χρονου αγοριού, που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 66χρονου γνωστού λυράρη, που φέρεται να βίαζε από το 2020 και επί τρία χρόνια το 15χρονο, σήμερα, αγόρι και να το εξέδιδε σε τουλάχιστον τρεις πελάτες, μέσω διαδικτύου.

Στο «κάδρο» κι ένας γιατρός – Παρέμβαση Πλεύρη

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Αστυνομία προχώρησε ήδη στη σύλληψη του 66χρονου λυράρη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη 46χρονος ιατρός σε δημόσιο Νοσοκομείο, που ενώ φέρεται να συναντήθηκε με το ανήλικο αγόρι δεν προχώρησε σε σεξουαλική συνεύρεση.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το Νοσοκομείο.

Οι Αρχές, αναζητούν ακόμα δύο άγνωστα άτομα, που από την προανάκριση έχει προκύψει, ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το ανήλικο παιδί, ενώ ακόμα 29 άτομα έχουν επικοινωνήσει με σελίδες στο Instagram, μέσω των οποίων ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξέδιδε το αγόρι.

Φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές αναφορές, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Τελικά, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών, ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων “ψώνιζε” πελάτες.

Ο γνωστός λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί τρεις συναντήσεις με άνδρες. Ο ένας, ο 46χρονος, είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share