Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαθεύτηκε πριν από λίγο: «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 26χρονος Χρυσόστομος Κούβαρος

Δεν υπάρχουν λόγια για ακόμη ένα τόσο νέο παιδί που χάνεται

27 Μαρτίου 2023 22:22
Μαθεύτηκε πριν από λίγο: «Έσβησε» στην άσφαλτο ο 26χρονος Χρυσόστομος Κούβαρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κύπρος θρηνεί ακόμη ένα από τα παιδιά της αφού ο 26χρονος έσβησε στην άσφαλτο και έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Ο θάνατος του

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες, έχασε τη ζωή του ο Χρυσόστομος Κούβαρος, 26 ετών από τον Λυθροδόντα. Δείτε επίσης πως πέθανε ξαφνικά 30χρονη TikToker, μητέρα δύο αγοριών! «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό της - Η σπαρακτική ανάρτηση της φίλης της (photo)

Γύρω στις 2.50 χθες το απόγευμα, ενώ 84χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 85χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρείου στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Απέραντη θλίψη για τον 24χρονο Λευτέρη - Το ΑΠΘ θρηνεί την ξαφνική απώλεια του φοιτητή Δημοσιογραφίας

Θάνατος 24χρονου φοιτητή δημοσιογραφίας

Σοκ έχει προκαλέσει, ο ξαφνικός θάνατος του 24χρονου φοιτητή, Λευτέρη Μιχαλούδη, σπούδαζε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Η συγκινητική ανάρτηση της σχολής

Ο νεαρός καταγόταν από τη Νικήσιανη Καβάλας και ετοιμαζόταν να παραδώσει την πτυχιακή του εργασία, ενώ είχε εργαστεί με πρακτική εργασία στη Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αυριανές παρελάσεις σε Νικήσιανη και Γεωργιανή του δήμου Παγγαίου από όπου καταγόταν ο 24χρονος ακυρώθηκαν, ενώ η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντα θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ Χρήστος Φραγκονικολόπουλος σε ανάρτησή του έγραψε:

«Τα μέλη του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπημένου μας φοιτητή και συμφοιτητή Λευτέρη Μιχαλούδη. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τίποτα δεν είναι πιο επίπονο από την αποχώρηση ενός αγαπημένου σου ανθρώπου και ειδικότερα του παιδιού σου, και η απώλεια που βιώνει η οικογένεια του, είναι σίγουρα οδυνηρή και απερίγραπτη.

Τα λόγια είναι φτωχά, όμως, η οικογένεια του να είναι σίγουρη ότι δεν είναι μόνη της. Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, φοιτητές, φοιτήτριες και καθηγητές, θα είναι πάντα εδώ για τους γονείς και τον αδελφό του Λευτέρη».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share