Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη: «Ο κάθε προβληματικός στέλνει το μόριό του νομίζοντας...» (photo)

«Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος»

27 Μαρτίου 2023 20:05
Θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη: «Ο κάθε προβληματικός στέλνει το μόριό του νομίζοντας...» (photo)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ηλεκτρονικής σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς, όπως αποκάλυψε, ακόλουθός της, τής έστειλε φωτογραφία όπου είναι εμφανή τα γεννητικά του όργανα.

«Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος»

«Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος.

Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών», έγραψε η Μαρία Απατζίδη.

Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε σεξιστής στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το...

Posted by Maria Apatzidi on Monday, March 27, 2023

Νέα τραγική υπόθεση στην Κρήτη: Λυράρης κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου με βοήθεια γιατρού!

Μια νέα τραγική υπόθεση που μοιάζει σε εκείνη της 12χρονης στον Κολωνό που έχει επίσης ραγδαίες εξελίξεις, έρχεται να γίνει γνωστή από την Κρήτη, όπου ένας 66χρονος λυράρης, ένας 46χρονος γιατρός, δύο αγνώστων δραστών και 29 χρηστών social media βρίσκονται σε δικογραφία για βιασμό και μαστροπεία κατ' εξακολούθηση σε ανήλικο παιδί, που σήμερα είναι 17 ετών, την ίδια ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ηλιούπολης.

Όπως προκύπτει από την προανακριτική έρευνα, ο 66χρονος λυράρης εκμεταλλευόμενος τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με την οικογένεια του ανήλικου, από το 2018 (σ.σ. όταν ακόμη το παιδί ήταν 11 ετών) άρχισε να το προσεγγίζει και να του κάνει προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα. Τελικά, φτάνοντας στο 2020 (σ.σ. σε ηλικία 13 ετών) τον εξανάγκασε σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, κάτι που φέρεται να έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2023.

Φρίκη με τις αποκαλύψεις

Καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα (από το 2020) ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξανάγκαζε τον ανήλικο να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες με γυμνό περιερχόμενο, το οποίο στη συνέχεια το διακινούσε σε άλλα άτομα μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης όπου είχε δημιουργήσει προφίλ με τα στοιχεία του αγοριού χωρίς την άδεια του.

Ο Κρητικός μουσικός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και τον Φεβρουάριο του 2023 είχε κανονίσει ραντεβού με τρεις άνδρες προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους στον 17χρονο.

Ένας εξ’ αυτών είναι και ο 46χρονος γιατρός (δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου), ο οποίος δεν είχε ολοκληρωμένη συνεύρεση με το παιδί, εν αντιθέσει δύο άγνωστα άτομα που αναζητούνται αρχικά για ταυτοποίηση.

Επίσης, από την καταγγελία προέκυψε ότι ο 66χρονος λυράρης είχε δημιουργήσει τρία ψεύτικα προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογής επικοινωνίας, όπου φέρεται να απέστειλε σε 29 άτομα φωτογραφίες και βίντεο με τον ανήλικο γυμνό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, προχώρησε σε έφοδο στο σπίτι του μουσικού και τελικά τον συνέλαβε για τον νόμο περί όπλων καθώς εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς κ.ά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα 10 κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν σπίτι του, ένα τάμπλετ, ένα λαπτοπ και 4 κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share