Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τροχαίο στην Κρήτη: «Ήταν ένα κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να το έχουν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του αρραβωνιαστικού της 22χρονης Πέννυς (Video)

«Ο μόνος που ξέρει τι έγινε είναι η κοπέλα που οδηγούσε και αυτή τώρα τα έχει χαμένα...»

27 Μαρτίου 2023 14:36
Τροχαίο στην Κρήτη: «Ήταν ένα κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να το έχουν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του αρραβωνιαστικού της 22χρονης Πέννυς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Αρχάνες Ηρακλείου μετά από τον τραγικό θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν η 22χρονη Πέννυ επέστρεφε με μια φίλη της από το σπίτι του συντρόφου της όπου επρόκειτο να αρραβωνιαστούν. Η 22χρονη ήταν συνοδηγός και σε μια στιγμή η φίλη και οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αυτό χτύπησε σε κράσπεδο, ανετράπη και καρφώθηκε σε δέντρο.

Η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά όμως η 22χρονη Πέννυ μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άφησε την τελευταία της πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλους όσους την αγάπησαν.

Η 22χρονη ήταν αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον κολυμβητικό όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές. Ήταν ένα αγαπητό χαμογελαστό κορίτσι που ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της.

«Ήταν ένα κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να το έχουν...» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του αρραβωνιαστικού της 22χρονης Πέννυ

Συντετριμμένος ο πατέρας του αρραβωνιαστικού της μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στην Ευγενία Πουλοπούλου.

«Ήταν ένα κορίτσι που όλοι θα ήθελαν να το έχουν παιδί τους. Είχαμε καθυστερήσει τους αρραβώνες των παιδιών, αλλά θα τους κάναμε σύντομα. Η Πέννυ δούλευε τρεις δουλειές, προσπαθούσε να πάρει το πτυχίο της, έκανε την πρακτική της ως εργοθεραπεύτρια. Ήταν πολύ αξιόλογο παιδί»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share