Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχασα τη γυναίκα μου! O πόνος μου είναι τεράστιος» - Απαρηγόρητος ο σύντροφος της 22χρονης Πέννυς που «έσβησε» σε τροχαίο στην Κρήτη (Video)

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

27 Μαρτίου 2023 13:28
«Έχασα τη γυναίκα μου! O πόνος μου είναι τεράστιος» - Απαρηγόρητος ο σύντροφος της 22χρονης Πέννυς που «έσβησε» σε τροχαίο στην Κρήτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 22χρονης Πέννυς Μουλιανάκη, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/3).

Οι δύο νέοι είχαν όνειρα για τη ζωή τους και έχτιζαν την κοινή τους πορεία, καθώς είχαν κανονίσει σε λίγο καιρό να αρραβωνιαστούν. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου η 22χρονη πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο και εξέπνευσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της 22χρονης Πέννυς

Η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» την οικογένεια της αθλήτριας. Ο σύντροφός της έμαθε τα τραγικά νέα, ωστόσο, όπως δηλώνει, ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε με λυγμούς στο cretapost.gr, λέγοντας συνεχώς: «Έχασα τη γυναίκα μου, ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να αποχαιρετήσουν την 22χρονη Πέννυ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3:00 το μεσημέρι.

Πώς έγινε το δυστύχημα στην Κρήτη

Η 22χρονη Πέννυ βρισκόταν στις Κάτω Αρχάνες για να επισκεφθεί τον πατέρα του συντρόφου της. Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της έμενε στις Άνω Αρχάνες και το μοιραίο βράδυ επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο μιας φίλης της.

Στο 13ο χιλιόμετρο Ηρακλείου - Αρχανών το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε σε πεζοδρόμιο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο. Το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό και η 22χρονη δεν φορούσε ζώνη, με αποτέλεσμα να τρανταχτεί και να χτυπήσει το κεφάλι της στο δέντρο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την Πέννυ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο φέροντας βαρύτατα τραύματα. Δυστυχώς, η άτυχη κοπέλα παρ' όλες τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share