Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ο 2χρονος ανηψιός μου ζητάει τη μανούλα του... λέει συνέχεια "μαμά μαμά"» - Γροθιά στο στομάχι τα λόγια του αδελφού της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσάρα (Video)

«Νομίζουμε ότι θα είναι σπίτι της ή θα είναι κάτω στον πεζόδρομο βόλτα, μόνο αυτό μας παρηγορεί, και καλά ότι είναι κάπου αλλού»

27 Μαρτίου 2023 12:51
Τραγωδία στα Τέμπη: «Ο 2χρονος ανηψιός μου ζητάει τη μανούλα του... λέει συνέχεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα, της 34χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στο «Πρωινό», με τα λόγια του να είναι "γροθιά στο στομάχι" λέγοντας ότι το 2χρονο ανηψάκι του ζητάει τη μανούλα του! Επίσης, συγκίνηση προκαλεί η εικόνα ενός πατέρα που αγκαλιάζει τον Άγγελο, τον νεαρό που έσωσε την κόρη του από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη.

Παράλληλα, είπε για την αδικοχάμενη αδερφή του ότι: «Νομίζουμε ότι θα είναι σπίτι της ή θα είναι κάτω στον πεζόδρομο βόλτα, μόνο αυτό μας παρηγορεί, και καλά ότι είναι κάπου αλλού»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα σπαρακτικά λόγια του και όλη την εξομολόγηση ψυχής:

Τραγωδία στα Τέμπη: «Κανένας δεν μπορεί να με ακολουθήσει στον πόνο! Ο Θεός μου έδωσε τον γιο μου για να...» - Συγκινεί ο πατέρας του άτυχου Κυπριανού (Video)

Ο πατέρας του άτυχου Κυπριανού που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο τρένο των Τεμπών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ενώ, μέσα σε όλα το ακούσαμε και αυτό καθώς 90χρονος αγρότης φέρεται να μήνυσε τον ΟΣΕ και ζητά 2.000 ευρώ επειδή καταστράφηκε μέρος του χωραφιού του εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο ιερέας αναφέρθηκε στην απώλεια του παιδιού του και πώς τη βιώνει τέσσερις εβδομάδες μετά το δυστύχημα. «Ο δρόμος του πόνου είναι προσωπικός για τον καθένα. Κανένας δεν μπορεί να με ακολουθήσει στον πόνο μετά τον χαμό του γιου μου. Ο Θεός μου έδωσε τον γιο μου ακέραιο για να τον κηδέψω. Εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο γι’αυτό στέκω ακόμα. Δέχθηκα πολλές αγκαλιές που απάλυναν τον πόνο μου. Η σύντροφος του Κυπριανού είναι κοντά μας συνεχώς και παλεύει», είπε μεταξύ άλλων ο Πατέρας Χριστόδουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share