Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χιονοπτώσεις, παγετός, καταιγίδες!» - Έκρουσε καμπανάκι ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού (Video)

Προσοχή σε αυτές τις περιοχές της χώρας!

26 Μαρτίου 2023 11:32
«Χιονοπτώσεις, παγετός, καταιγίδες!» - Έκρουσε καμπανάκι ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως ανέφερε στην τελευταία του πρόγνωση ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός αλλάζει και θα έχουμε ισχυρούς νοτιάδες, με χιονοπτώσεις αρχικά στις ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Παράλληλα, τον τρόπο που θα εξελιχθεί ο καιρός κατά τη διάρκεια της Ανοιξης και το Πάσχα, «προδίδει» το πρώτο δωδεκαήμερο του Αυγούστου, το οποίο είναι γνωστό ως Μερομήνια.

Την Τρίτη, όμως θα έχουμε έντονες βροχές, αλλά και χιόνια ακόμη και κάτω από τα 800 μέτρα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη δεν αποκλείεται να έχουμε και παγετό ακόμη και στα κεντρικά και βόρεια πεδινά.

Ειδικότερα για την Πέμπτη αναμένεται από το πρωί βροχή στη Θράκη και όσο πάμε δυτικότερα θα επικρατήσουν συννεφιές. Στο Αιγαίο θα έχουμε ηλιοφάνεια και στα βόρεια της Κρήτης τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά τα σύννεφα θα γίνουν λιγότερα και στις βόρειες και ανατολικές περιοχές θα έχουμε τοπικές μπόρες, όπως και στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 18 βαθμούς στα κεντρικα, στους 20 στο Ιόνιο και στους 12 με 15 στα βόρεια ορεινά.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share