Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τερτίπια» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μην κρύψετε τα μπουφάν - Πολύ νερό στην Αττική και χιόνια...»

Επιβεβαιώνεται η μεγάλη ανατροπή που έχουμε μπροστά μας!

26 Μαρτίου 2023 10:51
«Τερτίπια» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Μην κρύψετε τα μπουφάν - Πολύ νερό στην Αττική και χιόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια σε ορισμένα σημεία και δριμύ κρύο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επικείμενης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα για ακόμη μία μέρα ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο μετεωρολόγος έκανε εκτενή αναφορά, μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο», στην ανατροπή του καιρικού σκηνικού τα επόμενα 24ωρα και προειδοποίησε για όσα φαινόμενα πρέπει να περιμένουμε.

«Δεν έρχεται ακραίου τύπου χειμωνιάτικη καιρική μεταβολή, ωστόσο η κακοκαιρία που θα βιώσουμε από την Τρίτη και για 48 ώρες, θα έχει ως χαρακτηριστικά το πολύ κρύο, τα χιόνια σε κάποιες περιοχές και τις βροχές ακόμη και στην Αττική. Σίγουρα δεν πρέπει ακόμη να κρύψουμε το μπουφάν, καθώς η θερμοκρασία να πέσει σχεδόν 12 βαθμούς σε σχέση με τις τιμές του Σαββατοκύριακου που διανύουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος, ενώ την πλήρη πρόγνωσή του μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Δραματική πρόβλεψη Κλέαρχου Μαρουσάκη: Έρχεται επικίνδυνη κακοκαιρία με χιόνι, χαλάζι και ανεμοστρόβιλους - Προσοχή σε αυτές τις περιοχές (Video)

Μπορεί η Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας να ξεκίνησε ηλιόλουστη ωστόσο μην σας ξεγελάει καθώς τις επόμενες ώρες ο καιρός θα χειροτερέψει έτσι και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προχώρησε σε μια έκτακτη προειδοποίηση προκειμένου να μας ενημερώσει εγκαίρως για την σφοδρή κακοκαιρία που θα πλήξει τις επόμενες μέρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγος, το επόμενο τριήμερο χαρακτηρίζεται από τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα για χαλαζόπτωση ή ακόμα και ανεμοστρόβιλους – υδροστρόβιλους. Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος η κακοκαιρία αναμένεται να είναι σφοδρή.

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας το επόμενο τριήμερο με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές – καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται και από χαλάζι ή και ανεμοστρόβιλους – υδροστρόβιλους, τους θυελλώδεις εως και πολύ θυελλώδεις ανέμους κατά κύριο λόγο βοριάδες και με έμφαση το Αιγαίο αλλά και χερσαία τμήματα που βρέχονται από αυτό, τις πυκνές χιονοπτώσεις όχι μόνο σε ορεινές περιοχές αλλά και πιο χαμηλά προς τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, αλλά και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως σε κεντρικά, ανατολικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share