Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Σοκ στη Ρόδο: 14χρονος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές! Έστειλε το βίντεο σε όλο το σχολείο - Η εμπλοκή μαθήτριας και η αμοιβή των 2.000 ευρω (Video)

Φρίκη με τις αποκαλύψεις

26 Μαρτίου 2023 10:44
Σοκ στη Ρόδο: 14χρονος βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές! Έστειλε το βίντεο σε όλο το σχολείο - Η εμπλοκή μαθήτριας και η αμοιβή των 2.000 ευρω (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σοκαριστική καταγγελία εξετάζουν οι Αρχές στη Ρόδο, όπου 14χρονος φέρεται να βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές τους στιγμές και έστειλε το ροζ βίντεο σε όλο το σχολείο. Επίσης, μία γυναίκα 40 ετών δέχθηκε απειλές από τον πρώην εραστή της ότι θα διακινήσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες ότι δύο ανήλικοι, μαθητές Γυμνασίου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ελέγχονται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού συμμαθήτριάς τους σε σχολικό συγκρότημα της Δωδεκανήσου.

Ένας μαθητής, ηλικίας 14 ετών, φέρεται να είχε σχέση με την 13χρονη και να κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές οι οποίες έφτασαν και σε άλλους μαθητές του ίδιου σχολείου, καθώς και σε καθηγητές.

Στην ίδια υπόθεση φέρεται να έχει εμπλοκή και έτερη μαθήτρια η οποία, όπως έγινε γνωστό, φέρεται να δελέασε τον συμμαθητή της στην πράξη και συγκεκριμένα να τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την συμμαθήτριά τους την ώρα της ερωτικής τους συνεύρεσης και να της το στείλει στο κινητό της τηλέφωνο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ!

Τα χρήματα ουδέποτε προφανώς και δόθηκαν ενώ το βίντεο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε από τον 13χρονο που έπεισε το θύμα ότι την ώρα εκείνη έστελνε μήνυμα στην μητέρα του και ακολούθως απεστάλη στην έτερη μαθήτρια.

Ο ανήλικος μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου που τον κάλεσε πρώτον για εξηγήσεις ότι είχε στείλει επτά βίντεο στην συμμαθήτριά του διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, μετά από εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση, με επιμέλεια επιτελών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος και ήδη προχθές κατέθεσε το θύμα παρουσία παιδοψυχολόγου, σύμφωνα με το dimokratiki.gr.

Η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έγινε την 24η Φεβρουαρίου 2023, το αδίκημα φέρεται να διαπιστώθηκε την 8η Μαρτίου 2023 και η παραγγελία δόθηκε δύο μέρες μετά από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε ειδικότερα από σχολική σύμβουλο που έμαθε τι είχε συμβεί κατά την διάρκεια διαλείμματος. Η ανήλικη κλήθηκε από τον διευθυντή και ενημέρωσε το τι είχε συμβεί, ακολούθως ενημεθηκαν οι γονείς της και η Εισαγγελία, που κίνησε την διαδικασία έρευνας από την Ασφάλεια και κατάσχεσης κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share