Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η δικηγόρος του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο (Video)

«Ο κάθε γονέας που θέλει να αθλούνται τα παιδιά, έχει μια ανησυχία όταν ακούει ένα τέτοιο θέμα…»

25 Μαρτίου 2023 14:35
Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέντε νεαρές κοπέλες βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον βιαστή προπονητή στην Ηλιούπολη, ωστόσο οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι τα θύματα του 44χρονου είναι περισσότερα, ενώ οι έρευνες θα πάνε σε βάθος δεκαπενταετίας. Ενώ, από το 2009 φαίνεται να ήταν δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο!

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν το προφιλ του προπονητή Τάε Κβον Ντο. Την ίδια ώρα, αυξάνεται η οργή στη γειτονιά, ενώ συνθήματα έχουν γραφτεί έξω από τη σχολή την οποία αξιοποιούσε για να βιάζει νεαρές μαθήτριές του.

Ο ίδιος πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που θα γίνει τη Δευτέρα 27 Μαρτίου. Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η δικηγόρος του προπονητή, Πέρσα Χαρατσιάρη, το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο σχετικά με την υπόθεση: «Δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία στη Δευτέρα. Πριν απαντήσει στον ανακριτή, δεν θα κάνουμε δίκη. Σεβόμαστε βέβαια το ενδιαφέρον του κοινού. Επειδή είναι ένα σοβαρότατο θέμα και οι καταγγελλόμενες πράξεις μεγάλη απαξία. Πριν απολογηθεί όμως δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στην ουσία. Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη και το τεκμήριο της αθωότητάς του. Κι εγώ παιδιά έχω. Ο κάθε γονέας που θέλει να αθλούνται τα παιδιά, έχει μια ανησυχία όταν ακούει ένα τέτοιο θέμα…».

Ηλιούπολη: Σοκάρει πρώην αθλήτρια του 44χρονου προπονητή - «Όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες...»

Μια πρώην αθλήτρια του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη σοκάρει, αναφέροντας πως είχε παρατηρήσει η ίδια, αλλά και άλλοι συναθλητές της, να μειώνονται τα άτομα που πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου, ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Tlive» δήλωσε πως ο κατηγορούμενος «ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν είχε μπει ποτέ στα αποδυτήρια των αθλητριών». Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος του 44χρονου.

«Όταν ήμασταν πιο κοντά στους αγώνες τόσο πιο εντατικές ήταν οι προπονήσεις. Μπορεί να είχαν μέσα στην ημέρα πέντε ώρες προπόνηση, αντί για μία. Με όλα τα άτομα της σχολής είχε την ίδια συμπεριφορά. Γνώριζα ότι κάποιοι γονείς είχαν πιο στενή επαφή με τον προπονητή λόγω αγώνων», είπε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «είχαμε παρατηρήσει μείωση των ατόμων στη σχολή», ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες το οποίο το απέδωσαν τότε, κυρίως στο γεγονός ότι αρκετοί εγκατέλειψαν για να σπουδάσουν.

Δείτε όσα δήλωσε

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share