Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

«Δεν μπορούν να τα θέσουν "ζωντανά", αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη, όπως το 1ο Νεκροταφείο...» - Η "πληρωμένη" απάντηση του αδερφού του Βάιου για την εκπομπή του Θεοδωράκη με τον Μητσοτάκη (photo)

«Θα ρωτήσουμε εμείς, όταν και όπως πρέπει»

25 Μαρτίου 2023 11:28
«Δεν μπορούν να τα θέσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ιστορίες των θυμάτων από τη τραγωδία στα Τέμπη συγκλονίζουν και συγκινούν. Στον απόηχο της τραγωδίας ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από τους «Πρωταγωνιστές» συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουν για τη φονική σύγκρουση. Το επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε προκάλεσε την αντίδραση ενός εκ των θυμάτων και όχι μόνο.

Την αντίδραση του αδερφού ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη προκάλεσε η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, με την οποία προαναγγέλλει ότι στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» θα έχει καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, που θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη οι «νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον Πρωθυπουργό», όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Με αφορμή την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο Twitter, ξέσπασε ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, που σκοτώθηκε στο μοιραίο τρένο. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα έγγραφο ντοκουμέντο που «καίει» τον 59χρονο σταθμάρχη!

Ο Βαγγέλης Βλάχος για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Και τα ερωτήματα νέων, σαν τον αδερφό μου, τον Βάιο, που ήταν στο τρένο και σκοτώθηκαν στον εφιάλτη στα Τέμπη;» αναρωτιέται ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όπως σημειώνει «δεν μπορούν να τα θέσουν “ζωντανά”, αλλά τα έχουν καταθέσει σε μέρη, όπως το 1ο Νεκροταφείο Καρδίτσας».

«Δεν πειράζει, θα ρωτήσουμε εμείς για τον Βάιο, όταν και όπως πρέπει» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Βλάχου

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τους τρεις νέους που έσωσαν επιβάτες στα Τέμπη - «Δεν είμαι ήρωας, δεν θα γίνω ποτέ»

Η Ακαδημία Αθηνών οργάνωσε ειδική εκδήλωση, στην οποία βράβευσε τρεις νέους που επέβαιναν στο μοιραίο Intercity και διέσωσαν άλλους επιβάτες στην τραγωδία των Τεμπών, μετά τη σύγκρουση των τρένων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ βραβεύτηκαν οι Ανδρέας Αλικανιώτης, Άγγελος Τσιαμούρας και Μιχάλης Κλάψης, με τον τρίτο να απουσιάζει από την εκδήλωση, επειδή βρισκόταν στους Λειψούς.

«Έκανα κάτι ανθρώπινο, είναι το μόνο που μπορεί να επουλώσει τις πληγές μου», είπε χαρακτηριστιά ο Ανδρέας Αλικανιώτης, ο οποίος πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε και από την UNESCO.

Επίσης, ο Άγγελος Τσιαμούρας ανέφερε πως «ήρωας δεν είμαι, δεν θα γίνω ποτέ» και διερωτήθηκε «γιατί επικεντρωνόμαστε σε εμάς; Στις οικογένειες των θυμάτων πρέπει».

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share