Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 50χρονης ψυχολόγου, Αγγελικής Κυβεριώτη! «Δεν εκτίμησαν την προσφορά της και...» - Η έκκληση της αδελφής της (Video)

«Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια...»

25 Μαρτίου 2023 10:55
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 50χρονης ψυχολόγου, Αγγελικής Κυβεριώτη! «Δεν εκτίμησαν την προσφορά της και...» - Η έκκληση της αδελφής της (Video)

Αγωνιώδης ήταν η νύχτα της Παρασκευής καθώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγελικής Νικολούλη, ασχολήθηκε με την εξαφάνιση, κάτω από περίεργες συνθήκες, της ψυχολόγου Αγγελικής Κυβεριώτη, ενός ανθρώπου, όπως τον περιγράφουν οι συγγενείς, ευαίσθητου και καλλιεργημένου, με εθελοντική προσφορά αλλά και πληγωμένου από την αχαριστία που εισέπραξε.

Η 50χρονη γυναίκα εξαφανίστηκε πριν από περίπου έξι μήνες από το σπίτι συγγενή της στον Άγιο Παντελεήμονα. Ενώ, μία μαρτυρία "φωτιά" ήρθε στο φως για τη 19χρονη Άρτεμις που εξαφανίστηκε στο Κορωπί.

Η έκκληση της αδερφής της

Η Αγγελική είχε σπουδάσει ψυχολογία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι γλωσσομαθής και δραστήρια. Μία γυναίκα ευαίσθητη, που είχε αφιερωθεί στον εθελοντισμό, βοηθώντας συνανθρώπους της που είχαν ανάγκη και ήταν εξαρτημένοι από ουσίες. Η αδελφή της μίλησε στην κάμερα του της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη για την αγωνία που βιώνουν στην οικογένεια όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για την προσφορά της αγνοούμενης.

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα».

Μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής ένας άγνωστος άνδρας κάλεσε την αδελφή της για να την ενημερώσει πως την είδε. «Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Η αγωνία της οικογένειας έχει χτυπήσει κόκκινο και η αδελφή της κάνει έκκληση στην κάμερα της εκπομπής σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι: «Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για το λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε».

«Δεν εκτίμησαν την προσφορά της και πληγώθηκε»

Η μητέρα της Αγγελικής Κυβεριώτη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, όπως και οι δύο αδελφές της. Η Αγγελική έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την μητέρα της και η απουσία της την έχει κλονίσει. «Δε ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της», λέει η αδελφή της, Γεωργία.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου, που η εκπομπή έδειξε την αφίσα της εξαφάνισης της ψυχολόγου, έφτασε μία πληροφορία από πρώην συναδέλφό της σε κέντρο απεξάρτησης που ήταν εθελόντρια. «Ήταν γλυκιά και ήρεμη, αλλά όταν η δομή έκανε προσλήψεις και δεν προσέλαβε την ίδια, ένιωσε αδικημένη», ανέφερε η συνάδελφός της.

Η αγνοούμενη είχε περάσει ακόμα μία δύσκολη περίοδο στο παρελθόν. Ο επί χρόνια σύντροφός της έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κι αυτό την είχε επηρεάσει. «Πρώτα θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Οποιοσδήποτε έχει δει ή έχει ακούσει κάτι, να ενημερώσει γιατί ανησυχούμε», λέει συγκινημένη η αδελφή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share