Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

«Σπάει» τη σιωπή της η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα και...»

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου ζητά να οδηγηθούν οι εκτελεστές του στην Δικαιοσύνη

24 Μαρτίου 2023 22:19
«Σπάει» τη σιωπή της η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ: «Ήθελαν να του κλείσουν το στόμα και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του σε δυο εβδομάδες και οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί ακόμα. Η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Ant1, το βράδυ της Πέμπτης (24/03), «έσπασε» τη σιωπή της και τόνισε πως κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

«Προτεραιότητα για τις αστυνομικές αρχές είναι η εξιχνίαση της δολοφονίας» απάντησε ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος στην ίδια εκπομπή. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η απόρρητη έκθεση της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Ant1 και αναμεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 το βράδυ της Παρασκευής (24/03), οι ερευνητές της Ασφάλειας δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου είναι πεπεισμένη πως το κίνητρο της δολοφονίας του κρύβεται πίσω από την επαγγελματική του ιδιότητα.

«Ο Γιώργος έκανε ένα διερευνητικό και διεισδυτικό ρεπορτάζ. Κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα και να ρίξουν κάτω την πένα του. Να αντικρύσω τους δολοφόνους του, να τους πω γιατί σκοτώσανε το Γιώργο, τι έγραψε, τι είπε και τους ενόχλησε; Θα προτιμούσα να μην τους συναντήσω ποτέ, να οδηγηθούν στην ελληνική Δικαιοσύνη και να κλειστούν στη φυλακή» ανέφερε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 ανέφερε σε κάποια στιγμή της συνέντευξης: «Έχω μιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα δημόσια. Δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα, γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι η εξιχνίαση της υπόθεσης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share