Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

25η Μαρτίου: Κάπου τα... μπέρδεψαν στην Κάτω Αχαΐα - Viral η γκάφα με πινακίδα για τη γιορτή του «ΟΧΙ» (photos)

Κάποιος πρόλαβε και απαθανάτισε τη στιγμή πριν αλλαχτεί, αλλά... ήταν πολύ αργά!

24 Μαρτίου 2023 17:44
25η Μαρτίου: Κάπου τα... μπέρδεψαν στην Κάτω Αχαΐα - Viral η γκάφα με πινακίδα για τη γιορτή του «ΟΧΙ» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί σε όλη τη χώρα οι πόλεις και οι κοινότητες να ετοιμάζονται να γιορτάσουν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, όμως στην Κάτω Αχαΐα φαίνεται ότι μπερδεύτηκαν...

Σύμφωνα με το thebest.gr, οπως φάνηκε σε φωτογραφίες στα social media, Στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, έχουν στηθεί οι εξέδρες των επισήμων για την παρέλαση, όμως πάνω τους αναγραφόταν η φράση "Ζήτω η 28η Οκτωβρίου".

Πινακίδα 28ης Οκτωβρίου Κάτω Αχαϊα

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flamis.gr, ενδέχεται ο υπεύθυνος για τον στολισμό να μπέρδεψε τις… έτοιμες πινακίδες. Μία άλλη εκδοχή είναι να τοποθετήθηκαν αρχικά οι εξέδρες με σκοπό στην πορεία να αλλαχτεί η επιγραφή. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι υπεύθυνοι κόλλησαν τη νέα πινακίδα με τη φράση "Ζήτω η 25η Μαρτίου", όμως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το νέο αυτοκόλλητο είναι πιο μικρό από το αρχικό.

Πινακίδα 25ης Μαρτίου Κάτω Αχαϊα

Παιδικά χαμόγελα και περηφάνεια: Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας!

Ολοκληρώθηκε μετά τις 12 το μεσημέρι η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Προηγήθηκαν καταθέσεις στεφάνων από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, από ανώτατους αξιωματικούς, εκπροσώπους κομμάτων και άλλους επίσημους.

Σε ισχύ τέθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν λειτουργεί ο σταθμός μετρό του Συντάγματος. Ειδικότερα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ έκλεισε ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα". Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Σε ότι αφορά το Τραμ, λόγω της παρέλασης, στη Γραμμή 6 Τραμ: "Πικροδάφνη - Σύνταγμα" τερματικός σταθμός είναι η στάση " Λ. Βουλιαγμένης ".

Κλειστοί θα είναι σήμερα, Παρασκευή, δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, καθώς και το Σάββατο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου, που θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share