Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Αρκιοί: Ο μικρός Άγγελος δε θα κάνει παρέλαση μόνος - Θα του κάνουν παρέα 13 μαθητές από τη Βούλα (video)

Χίλια μπράβο!

24 Μαρτίου 2023 15:12
Αρκιοί: Ο μικρός Άγγελος δε θα κάνει παρέλαση μόνος - Θα του κάνουν παρέα 13 μαθητές από τη Βούλα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Κουβαράς, ο μοναδικός μαθητής στο σχολείο των Αρκιών θα παρελάσει την 25η Μαρτίου, έχοντας στο πλευρό του μία τάξης ενός δημοτικού σχολείου από την Αθήνα και συγκεκριμένα από τη Βούλα.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, 13 μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας θα ταξιδέψουν στους Αρκιούς για να συνοδέψουν τον μοναχικό μαθητή.

Ο μοναδικός μαθητής του νησιού δεν θα κάνει παρέλαση μόνος

Παιδικά χαμόγελα και περηφάνεια: Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας!

Ολοκληρώθηκε μετά τις 12 το μεσημέρι η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Προηγήθηκαν καταθέσεις στεφάνων από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, από ανώτατους αξιωματικούς, εκπροσώπους κομμάτων και άλλους επίσημους.

Σε ισχύ τέθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δεν λειτουργεί ο σταθμός μετρό του Συντάγματος. Ειδικότερα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ έκλεισε ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα". Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Σε ότι αφορά το Τραμ, λόγω της παρέλασης, στη Γραμμή 6 Τραμ: "Πικροδάφνη - Σύνταγμα" τερματικός σταθμός είναι η στάση " Λ. Βουλιαγμένης ".

Κλειστοί θα είναι σήμερα, Παρασκευή, δρόμοι του κέντρου της Αθήνας, καθώς και το Σάββατο ανήμερα της 25ης Μαρτίου, λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ξεκινούν από σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου, που θα διεξαχθεί η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share