Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Τέλος στο θρίλερ με την 26χρονη μητέρα! Πού εντοπίστηκε μαζί με το 3χρονο παιδί της - Επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης

24 Μαρτίου 2023 14:41
Χαλκιδική: Τέλος στο θρίλερ με την 26χρονη μητέρα! Πού εντοπίστηκε μαζί με το 3χρονο παιδί της - Επικοινώνησε με την ΕΛΑΣ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Γαλλία βρίσκεται η 26χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί μαζί με την 3χρονη κόρη της, από την Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού και σύντροφος της μητέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους.

Ο ίδιος υποστήριξε πως την προηγούμενη ημέρα, η 26χρονη έφυγε από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης, παίρνοντας μαζί και την 3χρονη κόρη τους. Από εκείνη την ώρα δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει αποτέλεσμα.

Χαλκιδική: «Πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε» - Ξεσπά ο παππούς της τρίχρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, μετά την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας με τη μόλις τριών ετών κόρη της. Την εξαφάνιση δήλωσε ο πατέρας του παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αρπαγή.

Την περίπτωση της αρπαγής εξετάζει η αστυνομία στην υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας στη Χαλκιδική και της κόρης της. Ο παππούς του παιδιού, μιλώντας στο Live News, ισχυρίζεται ότι η 26χρονη μαζί με την εγγονή του ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, γι΄αυτό και έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Όπως είπε, το ζευγάρι βρισκόταν στη Γαλλία, απ΄όπου κατάγεται η 26χρονη και εκεί λογομάχησαν έντονα. Η μητέρα έμεινε στο εξωτερικό με τον πατέρα της 20-22 ημέρες, ενώ το παιδί επέστρεψε στην Ελλάδα. Ύστερα επέστρεψαν μαζί στη Χαλκιδική, όπου πήγε ο γιος τους για να τους δει.

«Βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε σαν μπαμπάδες. Προφανώς όλο αυτό ήταν ένα θέατρο, τα είχαν όλα έτοιμα, πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του συντρόφου της 26χρονης και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, ήδη ο γιος μου είναι πάλι στο τμήμα της Χαλκιδικής. Σήμερα ενημερώνεται και η Interpol γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να έφυγαν έξω, λαθραία φυσικά».

Σημειώνεται πως ο πατέρας του παιδιού ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία την Τρίτη, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του για να μάθει πού βρίσκεται με την κόρη τους, όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share