Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο πατέρας της Φελίσιας Λαπάτη και το μοντέλο Ελλη Αγγελιδάκη οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου!

Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου στη Νέα Σμύρνη που κάηκε ολοσχερώς μετά από εμπρηστική επίθεση

24 Μαρτίου 2023 13:45
Νέα Σμύρνη: Ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, ο πατέρας της Φελίσιας Λαπάτη και το μοντέλο Ελλη Αγγελιδάκη οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στο Cavaliere: Ολοσχερώς κάηκε γνωστό ιταλικό εστιατόριο επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νέα Σμύρνη, από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το εστιατόριο "Cavaliere" ανήκει στο πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και στον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη, ενω συνιδιοκτήτες και μέτοχοι είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσαλαπάτης και η σύζυγός του, επίσης μοντέλο και γυμνάστρια των '90s, Έλλη Αγγελιδάκη. Συμφωνα με τις πληροφορίες, συνιδιοκτήτης είναι και ο επιχερηματίας Μανώλης Βαζαίος.

Ο σύζηγος της Μάρας Δαρμουσλή και ο πατέρας της Φελίσιας Λαπάτη οι δύο ιδιοκτήτες του εστιατορίου που κάηκε στη Νέα Σμύρνη!
Ο Βασίλης Τσατσάκης με την σύζυγό του, Μάρα Δαρμουσλή.

Ο σύζηγος της Μάρας Δαρμουσλή και ο πατέρας της Φελίσιας Λαπάτη οι δύο ιδιοκτήτες του εστιατορίου που κάηκε στη Νέα Σμύρνη!
Η Έλλη Αγγελιδάκη (Eurokinissi)

Ο Γιάννης Τσαλαπάτης είναι πατέρας της ραδιοφωνικής παραγωγού Φελίσια Λαπάτη. Η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός είχε λάβει μέρος και στο Survivor.

Ο σύζηγος της Μάρας Δαρμουσλή και ο πατέρας της Φελίσιας Λαπάτη οι δύο ιδιοκτήτες του εστιατορίου που κάηκε στη Νέα Σμύρνη!
Η Φελίσια Λαπάτη, κόρη του Γιάννη Τσαλαπάτη


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Φωτιά στο εστιατόριο Cavalliere στη Νέα Σμύρνη: Μέτοχος στην επιχείρηση ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή! «Δεν είχαμε απειλές»

Ένα από τα πιο γνωστά και καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας είναι αυτό της Νέας Σμύρνης που καταστράφηκε από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24.3.2023). Ο λόγος για το Cavaliere, που λειτουργούσε εδώ και περίπου 1 χρόνο.

«Δεν είχαμε απειλές, δεν είχαμε θέματα» ήταν η πρώτη αντίδραση του πρώην μοντέλου, Μάρας Δαρμουσλή, της οποίας ο σύζυγος είναι μέτοχος στο εστιατόριο Cavalliere που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Μάρα Δαρμουσλή χαρακτήρισε «τρομακτική τη φωτιά» προσθέτοντας ότι το μαγαζί, το οποίο ήταν «μεγάλη επένδυση», «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης ο άνδρας μου δηλαδή για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 και το μάθαμε στις 7 το πρωί γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω» είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή και κατέληξε:

«Δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση, η οικογένειά μας δεν είχαμε θέματα. Να είμαστε καλά με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και θά ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

Αστυνομικές πηγές λένε ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται ως υπόθεση εμπρησμού

Προς την εκδοχή του εμπρησμού είχε «δείξει» μαρτυρία εργαζόμενου, υπαλλήλου καθαριότητας, στο εστιατόριο ο οποίος είχε περιγράψει ότι εμφανίστηκαν δύο-τρία άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share