Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέπλο μυστήριο στη Χαλκιδική: Τί κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της - Το ενδεχόμενο αρπαγής και το ξέσπασμα του παππού

Τι φοβάται ο σύντροφός της - Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα

24 Μαρτίου 2023 09:49
Πέπλο μυστήριο στη Χαλκιδική: Τί κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της - Το ενδεχόμενο αρπαγής και το ξέσπασμα του παππού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας και του παιδιού της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από το σπίτι τους στη Νικήτη της Χαλκιδικής, το βράδυ της Τρίτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη και ο 32χρονος σύντροφός της και πατέρας του παιδιού αντιμετώπιζαν πολλά προσωπικά προβλήματα και πρόσφατα μάλιστα είχαν έναν έντονο καβγά.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξαφάνισης της μητέρας ερευνούν το ενδεχόμενο η νεαρή γυναίκα να πήρε το 3χρονο κοριτσάκι και να προσπάθησε να φύγει από τη χώρα μας. Η ίδια άλλωστε κατάγεται από την Γαλλία και έχει ελληνική υπηκοότητα καθώς η μητέρα της είναι από την Έδεσσα.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να δει τον πατέρα της 26χρονης, ενώ είχε αφήσει το παιδί στους γονείς του 32χρονου. Εκεί φαίνεται ότι ξέσπασε καβγάς ανάμεσά τους και ο πατέρας του κοριτσιού επέστρεψε μόνος του από τη Γαλλία, με την 26χρονη να γυρίζει οδικώς λίγες ημέρες μετά.

Χαλκιδική: «Πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε» - Ξεσπά ο παππούς της τρίχρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική, μετά την εξαφάνιση μιας 26χρονης μητέρας με τη μόλις τριών ετών κόρη της. Την εξαφάνιση δήλωσε ο πατέρας του παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αρπαγή.

Την περίπτωση της αρπαγής εξετάζει η αστυνομία στην υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας στη Χαλκιδική και της κόρης της. Ο παππούς του παιδιού, μιλώντας στο Live News, ισχυρίζεται ότι η 26χρονη μαζί με την εγγονή του ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, γι΄αυτό και έχει ενημερωθεί και η Interpol.

Όπως είπε, το ζευγάρι βρισκόταν στη Γαλλία, απ΄όπου κατάγεται η 26χρονη και εκεί λογομάχησαν έντονα. Η μητέρα έμεινε στο εξωτερικό με τον πατέρα της 20-22 ημέρες, ενώ το παιδί επέστρεψε στην Ελλάδα. Ύστερα επέστρεψαν μαζί στη Χαλκιδική, όπου πήγε ο γιος τους για να τους δει.

«Βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε σαν μπαμπάδες. Προφανώς όλο αυτό ήταν ένα θέατρο, τα είχαν όλα έτοιμα, πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του συντρόφου της 26χρονης και πρόσθεσε:

«Έχουμε κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, ήδη ο γιος μου είναι πάλι στο τμήμα της Χαλκιδικής. Σήμερα ενημερώνεται και η Interpol γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να έφυγαν έξω, λαθραία φυσικά».

Σημειώνεται πως ο πατέρας του παιδιού ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία την Τρίτη, όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του για να μάθει πού βρίσκεται με την κόρη τους, όμως εκείνη δεν απάντησε ποτέ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share