Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξοργιστικά λόγια του 62χρονου που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο - «Ήθελα απλά να εκφοβίσω την γυναίκα μου για να...» (video)

Κρατούσε αναπτήρες και οι Αρχές εικάζουν πως ήθελε να ανατινάξει το όχημα

23 Μαρτίου 2023 23:58
Θεσσαλονίκη: Εξοργιστικά λόγια του 62χρονου που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο - «Ήθελα απλά να εκφοβίσω την γυναίκα μου για να...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος από την Θεσσαλονίκη, όπου κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο μαζί με ανοιγμένες φιάλες υγραερίου, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε μόνο για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» που παρουσιάσει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο άνδρας φέρεται να είπε πως «δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω και να κάνω τη γυναίκα μου να αλλάξει γνώμη, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της επικοινωνίας που θα είχα μαζί τους».

«Το ότι δεν ήθελα να βλάψω τα παιδιά μου αποδεικνύεται από το ότι επέλεξα να πάω έξω από το σπίτι της ώστε να μπορεί να το δει αλλά και το γεγονός ότι είχα φροντίσει να μπαίνει καθαρός αέρας στο αυτοκίνητο από ένα παράθυρο που είχα αφήσει λίγο ανοιχτό», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η εκτίμηση της Αστυνομίας

Οι αρχές φέρεται να αμφισβητούν την εκδοχή του 62χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι στο όχημα είχε ένα σωληνάκι στη θέση του οδηγού, ώστε μόνο αυτός να λαμβάνει καθαρό αέρα για να μην λιποθυμήσει, ενώ στα χέρια του κρατούσε αναπτήρες, κάτι που επιβεβαίωσαν οι αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τον ίδιο και τα παιδιά του.

Έτσι, η Αστυνομία φέρεται να εκτιμά πως στόχος του κατηγορούμενου ήταν να ανατινάξει το όχημα όταν θα πλησίασε η σύζυγος του, κάτι που δεν έγινε, επειδή έχασε τις αισθήσεις του.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε μαθήτρια Δημοτικού - Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού

Στην Καλαμαριά, ένα 12χρονο κορίτσι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από αυτοκίνητο σήμερα (23/3), λίγο μετά τις 14:00. Η μαθήτρια Δημοτικού Σχολείο επιχειρούσε εκείνη την ώρα να διασχίσει την οδό Βρυούλων.

Το κορίτσι διακομίσθηκε κατευθείαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε το παιδί παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share