Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο με πολυτελές αυτοκίνητο στην Βάρκιζα: Καρφώθηκε σε κολώνα - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο (photos)

Οι αρμόδιες Αρχές απεγκλώβισαν ένα άτομο το οποίο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

23 Μαρτίου 2023 23:26
Σοβαρό τροχαίο με πολυτελές αυτοκίνητο στην Βάρκιζα: Καρφώθηκε σε κολώνα - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/3) στην Βάρκιζα όταν οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και καρφώθηκε σε κολώνα.

Από το τροχαίο παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Κυβέλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές και απεγκλώβισαν ένα άτομο, το οποίο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Τροχαίο και πυρκαγιά σε ιχε όχημα μετά από πρόσκρουση σε κολόνα φωτισμού στην Βάρκιζα με 2 ελαφρά τραυματίες και 1 άτομα...

Posted by Leonidas Stratis on Thursday, March 23, 2023

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε μαθήτρια Δημοτικού - Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού

Στην Καλαμαριά, ένα 12χρονο κορίτσι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από αυτοκίνητο σήμερα (23/3), λίγο μετά τις 14:00. Η μαθήτρια Δημοτικού Σχολείο επιχειρούσε εκείνη την ώρα να διασχίσει την οδό Βρυούλων.

Το κορίτσι διακομίσθηκε κατευθείαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί πως είναι καλά στην υγεία της. Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε το παιδί παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό.

Έσπασαν το παρμπρίζ και απέτρεψαν την τραγωδία για τον απόστρατο που κλείδωσε τα παιδιά του με υγραέριο στο ΙΧ - Η συγκλονιστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. (video)

Την σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο σημείο όταν ενημερώθηκαν για τον πατέρα που είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητό στο Μελισσοχώρι της Θεσσαλονίκης με τα δύο δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών, έχοντας ανοίξει μια φιάλη υγραερίου, αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται το παρμπρίζ που έσπασαν οι αστυνομικοί για να μπουν στο αυτοκίνητο και να βγάλουν τα δύο παιδιά και τον 62χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, οι δύο φιάλες υγραερίου που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του και τα παιδικά καθίσματα κάτω από τα οποία είχε ανοίξει τη μια από τις δύο φιάλες.

Το τηλεφώνημα που κινητοποίησε τις αρχές έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής από την πρώην σύζυγο του 62χρονου η οποία έκανε λόγο για ένα όχημα στο Μελισσοχώρι, στο οποίο υπήρχαν μέσα ο πατέρας με δύο παιδιά, με σφραγισμένες κλειδαριές, μύριζε γκάζι και κινδύνευαν ο πατέρας και τα δύο ανήλικα παιδιά.

Η στιγμή που «πάγωσε» το Κέντρο Επιχειρήσεων

«Η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Κάποια στιγμή "παγωσαμε" στο άκουσμα ότι οι συνάδελφο δεν μπορούσαν να σπάσουν το τζάμι. Φοβήθηκαμε πάρα πολύ. Ταυτόχρονα γινόταν ενημέρωση και στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο ΕΚΑΒ.

Ευτυχώς, για όλους, οι συνάδελφοι κατάφεραν και έσπασαν τα τζάμια, απεγκλώβισαν τα άτομα και οι έτεροι σταθμοί έφτασαν άμεσα, με αποτέλεσμα σήμερα όλοι τους να είναι καλά στην υγεία τους και να γλιτώσουν πάνω από όλα τα παιδιά», σημειώνει ο κ. Συμεωνίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη είχε ραντεβού με τον απόστρατο της αεροπορίας για να παραλάβει τα παιδιά που είχε πάρει για το Σαββατοκύριακο, όταν εκείνος στις 20:30 στάθμευσε το σκούρο ΙΧ έξω ακριβώς από την μονοκατοικία με τον αριθμό «76» και «κατέβασε» τις ασφάλειες.

Η μητέρα, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και περπάτησε προς το μέρος τους. Τότε διαπίστωσε πως ο πρώην σύζυγός της, μαζί με τα 2,5 ετών παιδιά τους (αγοράκι και κοριτσάκι) είχαν παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο που μύριζε υγραέριο. Η ίδια ήταν αυτή που κάλεσε στο «100» και ανέφερε ότι ο 62χρονος δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο και ότι εντός του ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, αλλά και την ανησυχητική μυρωδιά υγραερίου που αντιλήφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας των παιδιών είχε τοποθετήσει την φιάλη υγραερίου που φέρεται να άνοιξε, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, κάτω από τα παιδικά καρεκλάκια που κάθονταν τα δίδυμα. Τόσο τα παιδιά όσο και ο 62χρονος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο πατέρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σε έρευνα του οχήματος που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι στον αποθηκευτικό χώρο υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη. Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share