Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πολική «βόμβα» Γιάννη Καλλιάνου για ανατροπή του καιρού: «Βίαιη έλευση χιονιά την ερχόμενη εβδομάδα»

Ραγδαία επιδείνωση έχουμε μπροστά μας όπως όλα δείχνουν!

23 Μαρτίου 2023 18:19
Πολική «βόμβα» Γιάννη Καλλιάνου για ανατροπή του καιρού: «Βίαιη έλευση χιονιά την ερχόμενη εβδομάδα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιστροφή στα χειμωνιάτικα από την ερχόμενη εβδομάδα συστήνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα τις προσεχείς ημέρες.

Ο μετεωρολόγος ξεκίνησε την ανάλυση της πρόγνωσής του αναφερόμενος στο ανοιξιάτικο σκηνικό του Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου αν διεξάγεται με εξαιρετικό καιρό και την Κυριακή να μας έρχεται με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας γυρίζουν όλα τούμπα, με ραγδαία επιδείνωση και κατά τόπους ισχυρές χιονοπτώσεις.

«Δύο αντίθετα πρόσωπα θα παρουσιάσει ο καιρός μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Βελτιωμένος θα παρουσιαστεί μέχρι και τη Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 21 βαθμούς στην Αττική την 25η Μαρτίου, ενώ την Κυριακή θα δούμε ακόμη και 25-26 βαθμούς τοπικά.

Άριστες θα είναι οι συνθήκες και την ώρα της παρέλασης. Από την Τρίτη (28/3) όμως θα έχουμε έως και 12 βαθμούς πτώση θερμοκρασίας για τρεις συνολικά μέρες.

Ραγδαία λοιπόν μεταβολή του σκηνικού, με χιονοπτώσεις ακόμη και σε εξαιρετικά χαμηλά υψόμετρα. Θα έχουμε βίαια εισβολή κρύου από τις Σκανδιναβικές χώρες. Αναμένεται λοιπόν να δούμε τις επόμενες μέρες μέχρι πότε θα κρατήσουν αυτά τα φαινόμενα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος. Όλα τα παραπάνω βέβαια έρχονται σε πλήρη αρμονία και με όσα προέβλεπαν τα Μερομήνια για το ίδιο διάστημα του 2023!

Τα αλλάζει όλα η Χριστίνα Σούζη: «Δεν ησυχάζουμε, μετά την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου περιμένουμε...»

Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε στον καιρό και την εξέλιξή του έως και την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, επισημαίνοντας το ποια θα είναι τα φαινόμενα, που θα μας απασχολήσουν, όπως εξήγησε και ο Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με τη γνωστή μετεωρολόγο, ο καιρός αυτές τις μέρες θα είναι αίθριος με ελάχιστες βροχές ή μπόρες σήμερα (23/3), οι οποίες ωστόσο θα επανέλθουν την Κυριακή (26/3), με άνοδο της θερμοκρασίας ταυτόχρονα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share